سلام
برای معرفی کردن مقاطع یکسری از مقاطع خانه عمران معرفی مرده که پسوندش pro هست ، حالا سوال من اینه که این مقاطع رو با به صورت general باید معرفی کنم یا به صورت wide flang چه برای ستون یا تیر یا بادبند ؟
و اینکه اگه به صورت general معرفی کنم کنترل فرشدگی چی میشه چون etabs مقاطعی که به صورت general باشه کنترل فرشدگی نمی کنه و دست اخر اون مقاطع رو قرمز می کنه ؟
یکی از گیرهای خودم سر بادبنده که قرمز می شه در صورتی که با طراحی دستی جواب میگیرم اما با ایتبس نه
این مقایع باید به صورت جنرال ایمپورت شوند . معمولاً این مقاطع شرایط فشردگی را دارا می باشند ، اما ایتبس نمی تواند تشخیص دهید که مقطع فشرده می باشد در اینصورت به صورتی دستی مقدار تنش مجاز را برای مقطع تعریف می کنیم .
(1393/6/8 ، 05:12 عصر)کیوان بابایی نوشته است: kasbkari ,
این مقایع باید به صورت جنرال ایمپورت شوند . معمولاً این مقاطع شرایط فشردگی را دارا می باشند ، اما ایتبس نمی تواند تشخیص دهید که مقطع فشرده می باشد در اینصورت به صورتی دستی مقدار تنش مجاز را برای مقطع تعریف می کنیم .
اگر از حالت حدی استفاده کنیم چه کاری باید بکنیم؟
در حالت حدی یا باید از مقاطع غیر از مقطاع جنرال و سکشن دیزاینر استفاده نمائیم و یا مقاطع را معادل سازی کنیم به مقطع I شکل و تک ، البته شرایط فشردگی باید دستی از طریق جداول مبحث دهم دستی چک شود .
اگر از حالت حدی استفاده کنیم چه کاری باید بکنیم؟
در حالت حدی یا باید از مقاطع غیر از مقطاع جنرال و سکشن دیزاینر استفاده نمائیم و یا مقاطع را معادل سازی کنیم به مقطع I شکل و تک ، البته شرایط فشردگی باید دستی از طریق جداول مبحث دهم دستی چک شود .