موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 12 بار در 4 ارسال
سلام
2 راه وجود داره
1-سازه ی داخلی به صورت کاملا جدا از سازه ی سوله باشه
2- سازه ها به هم متصل باشن
در حالت اول با رعایت درز انقطاع سوله برای باد طراحی میشه که من پیشنهادم همینه..
در مورد دوم باید کامل بررسی بشه ولی قطعا به بار زلزله حاکم میشه و اگر در 1 سمت فقط سازه داشته باشیم
باعث این میشه که در زلزله 1 طرف سازه حرکت بیشتری داشته باشه و دیوار ها تخریب میشه
موضوعها: 43
اعتبار:
-1
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 0 ارسال
من آموزشو خریداری کردم چند صفحه ی اولو خوندم ممنون مهندس بابت آموزش خوبتون و ممنون از اینکه با قیمت مناسب آموزشو در سایت قرار دادین.
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام من امروز براتون یک پیام زدم در مورد خرید کتاب لطفا جواب بدید
اعتبار:
0
سپاس ها 0
چرا مهمترین قسمت آنالیز یعنی چگونگی استخراج M,P,V ازایتبز توش نبود؟
موضوعها: 35
اعتبار:
9
سپاس ها 0
1392/6/31 ، 06:46 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/31 ، 06:49 عصر، توسط شیوا.)
سلام با روش های مختلفی میتونید خروجی بگیرید ولی یه روش خیلی خوب که اکثر موارد رو بهتون به صورت خروجی گزارش میده اینه که از گزینه ی file/print table/concrete frame design برید .... گزینه ها رو فعال کنید (البته باید بعد از تحلیل ویا بعد از طراحی این کارو انجام بدید) بعدشم گزینه ی اگه درست بگم گزینه RTF رو فعال کنید بعدشم OKکنید ...در desktop ذخیره کنید ....اینجوری یه دفترچه محاسبات واسه طراحی ایتبس بهتون میده که قابل ویرایشم هست ....شامل کلیه مشخصات آیین نامه ...مصالح ومقاطع تیر وستون ،ترکیب بارها ونسبت تنش ها و میزان ارماتورهای برشی خمشی و.....وهمچنین طراحی تیروستون هستش...البته راه های دیگه ای هم هست که من استفاده میکنم منم به صورت گرافیکی میتونید از پلان ها یا نماها پرینت بگیرید همون قسمت پرینت فکر کنم گزینه ی دوم باشه نوشته گرافیکی....راه دیگه هم اینه که پلانارو به صورت فایل اتوکد ذخیره کنید اینطوری میتونید تغییرات لازم رو برای رسم نقشه های سازه بدید..
البته نمیدونم سوال شما دقیق چی بود ولی چون قبلا هم در مور خروجی گرفتن از ایتبس سوال شده بود سعی کردم در این قسمت جوابشو بدم ...
اعتبار:
0
سپاس ها 0
1392/7/1 ، 06:23 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/7/1 ، 08:01 عصر، توسط mehdi1183.)
با سلام و تشکر
در صفحه 102 جزوه برش پایه باد را در عرض سوله محاسبه کرده اید و با مقایسه برش پایه زلزله در عرض ثابت کردید که در راستای عرض سوله نیروی جانبی باد حاکم است و کاملا درست است
اگر در راستای طول سوله محاسبات را ارائه کنید با توجه به ضریب زلزله بالاتر (0.1375) نیروی زلزله بالاتری خواهیم داشت و با اختلافی نیروی زلزله حاکم برای طراحی خواهد بود
با این تفاسیر باز هم نیروی باد حاکم است یا بایستی در راستای طول سوله باید طراحی را باید بر اساس بار زلزله انجام داد؟
اگر جواب مثبت است و نیروی طراحی در راستای طول سوله زلزله است آیا نیاز است که قاعده 30-100 هم اعمال کرد؟