موضوعها: 26
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام اگر یک تیر از یک طرف به یک ستون متصل باشد و از طرف دیگر به یک تیر وصل باشد قضیه مفصلی بودنش و ازاد سازی لنگرها ی خمشی و پیچشی آن به چه صورت می شود
موضوعها: 35
اعتبار:
9
سپاس ها 0
1392/5/15 ، 08:46 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/5/15 ، 08:54 عصر، توسط شیوا.)
من فکر کنم باید سمتی که ستونه روگیردارکرد یعنی هیچ درجه آزادی نداشته باشه سمتی هم که به تیر مفصلی کرد یعنی لنگراون سمتو آزاد کرد در مورد پیچش هم همین
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سلام جواب درست اینه اول باید ببینید تیرو از کدوم طرف رسم کردید اون طرف میشه ابتدا ....مثلا اگه از سمت چپ به راست رسم کردید سمت چپ میشه ابتدای تیر......بعد ببینید تیر از کدوم سمت به تیر دیگه ای وصله ؟؟ابتدا؟؟؟یا انتها؟؟؟بعداز انتخاب تیر به منوی assign/frame line/frame releasesبرید و پیچش و لنگر های همون طرفو تیک بزنید ...اینجوری همون طور که تو پیام قبلی گفتم با این کار سمتی که به طرف تیر مفصلی میشه وسمت ستون گیرداره چون پیچش ولنگرهای اونو ازاد نکردیدگیرداره...
اعتبار:
9
سپاس ها 0
برای درک بهتر خودتون بدونید گزینه ی frame releasesبه معنای آزادی قاب شما هر عضوی رو که انتخاب کنید در ایتبس این گزینه فعال میشه و میتونید بسته به اینکه ابتدا و انتهای اون عضو کجاست با تیک دار کردن مواردی که در اون قسمت هست گزینه ی مورد نظرو براش آزاد کنید ...