ارسالها: 2,406
موضوعها: 639
تاریخ عضویت: خرد 1391
اعتبار:
24
سپاس ها 11
سپاس شده 2 بار در 8 ارسال
معاون آموزشی وزیر علوم:
آیین نامه ارتقاء هیات علمی دانشگاهها بازنگری میشود
» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
کد خبر: 94022514747
جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
1425107909797_shariati.jpg
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در صورتی که مذاکرات هستهای مورد تایید نظام جمهوری اسلامی و نتیجهبخش باشد، دانشگاههای کشور نیز باید خود را برای ورود به عرصه تعاملات بینالمللی آماده کنند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در اجلاس معاونان آموزشی دانشگاههای منطقه 9 (خوزستان) اظهارکرد: دانشگاه شهید چمران اهواز با داشتن ظرفیتهای علمی میتواند ارتباطی موثر با دانشگاههای منطقه در حوزههای علمی، پژوهشی و تبادل دانشجو داشته باشد.
وی ادامه داد: ارتباط با دانشگاههای عضو سازمان کنفرانس اسلامی می تواند آغازی برای ارتباطات بین المللی دانشگاه های کشور باشد.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به بازدیدهای انجام شده از مناطق مختلف آموزشی کشور گفت: این نوع بازدید و برگزاری نشست با معاونان آموزشی به بررسی و حل سریعتر مشکلات کمک خواهد کرد و بر اساس برنامه ریزی ها تا پایان شهریور امسال از تمام مناطق بازدید میشود.
شریعتی از برگزاری اجلاس سراسری معاونین آموزشی کشور خبرداد و گفت: این اجلاس تا پایان شهریور امسال برگزار خواهد شد.
وی در خصوص سطحبندی دانشگاه های کشور بیان کرد: برای رتبهبندی دانشگاه های کشور طرحی تعریف شده است و پیش بینی می شود تا پایان شهریورماه امسال این طرح جمع بندی و اجرایی شود.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در فاز نخست 10 دانشگاه به عنوان دانشگاه های گروه یک معرفی شدند که با تدوین این طرح بررسیهای بیشتری در خصوص ظرفیتهای دانشگاههای کشور انجام میشود و احتمال افزایش این تعداد تا 20 دانشگاه معتبر وجود دارد.
شریعتی در این نشست به طرح مسایل کلی آموزشی از قبیل آییننامههای آموزشی، واگذاری اختیارات به دانشگاه های توانمند پرداخت.
همچنین با توجه به هدف منطقهبندی، مسایل جاری و جزیی دانشگاههای منطقه نیز بررسی و تبادل نظر شد.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست دیگری با اعضای شورای دانشگاه شهید چمران اهواز، بر توجه اساسی به نیازهای آموزش عالی استان خوزستان تاکید و اظهارکرد: آییننامه ارتقاء هیات علمی دانشگاهها و همچنین آییننامههای آموزشی کارشناسی ارشد و دکتری در حال بازنگری و بررسی است.
وی ایده حذف حقالتدریس را برای ارتقای کیفیت آموزش، مناسب ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه تهران مسؤل ارایه این طرح شده است.
شریعتی همچنین سیاستهای کلان آموزشی وزارت علوم بهویژه طرح ساماندهی گسترش آموزش عالی و تقویت دانشگاهها از طریق واگذاری اختیارات و ماموریتگرایی دانشگاهها را تبیین و تشریح کرد.
در این نشست دکتر رعایایی، سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گزارشی از وضعیت علمی و آموزشی دانشگاه ارایه کرد و اعضای شورای دانشگاه نیز نظرات خود را در خصوص کیفیت بخشی آموزش عالی، نیازهای ویژه دانشگاههای دولتی در راهاندازی رشتههای خاص برای استان خوزستان، تجدیدنظر در طرح پذیرش دانشجویان در استان، توزیع عادلانه دانشجویان بین بخش دولتی و خصوصی بهویژه تسهیل و تسریع در فرآیند جذب هیات علمی ارایه کردند.
انتهای پیام
ارسالها: 2,406
موضوعها: 639
تاریخ عضویت: خرد 1391
اعتبار:
24
سپاس ها 11
سپاس شده 2 بار در 8 ارسال
رئیس هیات عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه های کشور:
امسال 8000 هیات علمی جذب میشوند
» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
کد خبر: 94062918500
یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۴
1438497486238_13920702125126602_PhotoL-600x368.jpg
رئیس هیات عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور از جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور خبر داد و گفت: هیچ ممانعتی در جذب دانشجویان خارجی در دانشگاههای سراسر کشور وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، محمد علی کی نژاد در همایش منطقه ای هیات های اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاههای استان های سمنان ، خراسان جنوبی، گلستان و مازندران که در تالار دانش دانشگاه سمنان برگزار شد، افزود: در حال حاضر بیش از 70 هزار عضو هیات علمی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور فعالیت دارند.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع با احتساب همه دانشگاهها امسال ۸ هزار عضو هیات علمی جذب خواهد شد.
رئیس هیات عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با اشاره به فرایند بازنگری جذب اساتید گفت: بر این اساس مدت زمان فرایند بازنگری و بررسی صلاحیت عمومی و علمی متقاضیان کاهش می یابد.
کینژاد گفت: استان سمنان، خصوصا دانشگاه سمنان توانسته در زمینه های علمی و آموزشی جایگاه مناسبی در کشور داشته باشد.
وی از کسب رتبه اول استان سمنان از نظر نسبت دانشجو به جمعیت خبر داد و گفت: دانشگاه سمنان علاوه بر پیشرفت های علمی و آموزشی به لحاظ فیزیکی هم پیشرفت بسیار خوبی نسبت به سالهای گذشته دارد که این مایه خوشحالی است .
انتهای پیام
ارسالها: 2,406
موضوعها: 639
تاریخ عضویت: خرد 1391
اعتبار:
24
سپاس ها 11
سپاس شده 2 بار در 8 ارسال
رییس دانشگاه آزاد خبرداد
اضافه شدن 11 هزار عضوهیات علمی به دانشگاه آزاد تا خرداد95
» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
کد خبر: 94102111968
دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷
1440921635462_635747440273266570_B.jpg
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برخی انتقادهای نادرست نسبت به این دانشگاه، گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته برای جذب هیات علمی، تا پایان خرداد 95 تعداد 11 هزار نفر دیگر به مجموعه اعضای هیات علمی این دانشگاه با مدرک PH.D افزوده خواهد شد و اعضای هیات علمی تمام وقت در سال 95 با درجه دکتری بیش از 25 هزار نفر می رسد.
به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، دکتر میرزاده در سیزدهمین روز از برگزاری اجلاس هیات های امنای استانی در اردبیل ضمن تاکید به اعضای هیات امنای استان اردبیل مبنی بر اصلاح شاخص هیات علمی و تسریع در فرایند جذب، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خود را متعهد می داند استانداردهای وزارتین علوم، بهداشت و شورای عالی ****** فرهنگی را رعایت کرده و خود را به استانداردهای ملی نزدیک سازد.
وی ضمن قدردانی از عملکرد استان اردبیل اظهار داشت: واحدهای مستقر در استان اردبیل جزو فعال ترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می روند که در مسیر توسعه کاملا مصمم حرکت می کنند.
دکتر میرزاده، پس از شنیدن گزارش رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، فعالیت های این استان را از نظر راه اندازی شرکت های دانش بنیان، بودجه ریزی و طرح شفا مثبت ارزیابی کرد و از مسئولان دانشگاهی این استان خواست تا نسبت به اتمام طرح های نیمه تمام عمرانی و جذب هیات علمی اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به برخی انتقادهای نادرست نسبت به دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته برای جذب هیات علمی، تا پایان خرداد 95 تعداد 11 هزار نفر دیگر به مجموعه اعضای هیات علمی این دانشگاه با مدرک PHD افزوده خواهد شد و اعضای هیات علمی تمام وقت در سال 95 با درجه دکتری بیش از 25 هزار نفر می رسد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص نحوه بودجه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: سعی ما بر این بوده تا بودجه دانشگاه مبنی بر برنامه و سیاست های دانشگاه صورت گیرد.
دکتر میرزاده همچنین تاکید کرد: تاسیس شرکت های دانش بنیان نیازمند اخذ مجوز از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری نیست و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مجوز شورای اقتصاد دانش بنیان هر استان نسبت به فعالیت های دانش بنیان اقدام کرده و حتی نیاز به اخذ مجوز از سازمان مرکزی هم ندارند.
وی افزود: اگر شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی تمایل داشته باشند از تسهیلات معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری بهره بگیرند لازم است تا خود را با استانداردهای آنها هماهنگ سازند.
برنامه ریزی برای ایجاد تسهیلات مسکن برای کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد
وی از برنامه ریزی برای ایجاد تسهیلات مسکن برای کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: در طرح شفا(شهرک فناوری آزاد) علاوه بر فعالیت های پژوهشی، صنفی و خدماتی، بخشی نیز به مسکن کارکنان و اعضای هیات علمی اختصاص می یابد که کاملا مطابق با ضوابط شهرسازی و اخذ مجوز های لازم این امر ممکن است.
گزارش عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل
دکتر علی شامل رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل نیز در ابتدای این جلسه به ارائه گزارشی در خصوص واحدهای این استان پرداخت و گفت: در مجموع واحدهای این استان در مقطع کاردانی تعداد 3 هزار و 275 دانشجو،در مقطع کارشناسی 12 هزار و 30 دانشجو، در مقطع کارشناسی ارشد 6 هزار و 406 دانشجو و در مقطع دکترای 354 دانشجو مشغول به تحصیلند.
وی درباره نسبت اعضای هیات علمی به دانشجو در این استان نیز گفت: نسبت استاد به دانشجو در این استان یک به 53(همگن نشده) و با احتساب اعضای هیات علمی نیمه وقت و حق التدریس یک به 31 است.
دکتر شامل درخصوص تعداد رشته محل های این استان نیز خاطر نشان کرد: از سال 92 تا کنون، تعداد رشته محل کارشناسی ارشد از 56 به 120 افزایش یافته و در مقطع دکترا نیز 30 رشته محل ایجاد شده است.
دکتر شامل همچنین در این جلسه به ارائه گزارشی از عملکرد برنامه بودجه مصوب دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در سال 93 ، طرح شفا و طرح ساها در این واحد پرداخت.
وی اصلاح ، بهبود نسبت و هرم هئیت علمی، توسعه کمی و کیفی تحصیلات تکمیلی، یجاد سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد (ساها)، حرکت به سوی دانشگاه های نسل سوم (کارآفرین و فنآور)، تأسیس و توسعه مراکز پژوهشی )در قالب تأسیس پارک های علم و فناوری، مراکز تحقیقاتی، قطب های علمی، مراکز رشد شرکت های کارآفرینی دانش بنیان، جهت درآمدزایی و تجاری سازی پژوهش( را از جمله برنامه های پیشنهادی این در سند توسعه ششم این استان دانست.
گفتنی است، با موافقت اعضا میزان شهریه دانشجویان این استان به تصویب رسید که بر اساس آن مقرر شد شهریه ثابت دانشجویان موجود در رشته های غیر پزشکی در سال 95 افزایش پیدا نکرده و شهریه دانشجویان ورودی های جدید (به جز رشته های پزشکی) تا 15 درصد می تواند افزایش یابد و این اختیار به کمیسیون دائمی هیات امنای استان داده شد تا براساس میزان تقاضای رشته های استان افزایش شهریه را کمتر از ١٥درصد می توانند در نظر بگیرد.
به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بودجه استان اردبیل از حیث درآمد و هزینه 97.6 میلیارد تومان و از حیث منابع و مصارف بیش از 117میلیارد تومان مورد تایید اعضای هیات امنای این استان قرار گرفت. همچنین سند توسعه واحدهای دانشگاهی استان مبتنی بر آمایش سرزمینی و برنامه ششم و بودجه سال 95 استان با اصلاحاتی تصویب شد و مقرر شد اصلاحاتی که مدنظر جلسه بود در کمیسیون دائمی هیات امنای استان مطرح و با هماهنگی معاونت برنامه ریزی دانشگاه اصلاح و نهایی شود، تایید کمیسیون دائمی هیات امنا به منزله مصوبه هیات امنا باشد و به استحضار اعضای هیات امنا برسد.
انتهای پیام
ارسالها: 2,406
موضوعها: 639
تاریخ عضویت: خرد 1391
اعتبار:
24
سپاس ها 11
سپاس شده 2 بار در 8 ارسال
آییننامه ارتقای اعضای هیات علمی ابلاغ شد
نشست خبری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ابلاغ آییننامه ارتقاء اعضای هیات علمی در روز گذشته به ئتنشگاهها خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمد فرهادی در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری خراسان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آییننامه ارتقاء اعضای هیات علمی از سوی شورای عالی ****** فرهنگی تایید و روز گذشته به دانشگاهها ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه آییننامه جدید تفاوتهای بسیار زیادی با آییننامه قبلی دارد، توضیح داد: در آییننامه جدید صرفاً مقاله باعث ارتقاء نمیشود و اعضای هیات علمی برای ارتقاء باید کار علمی انجام دهند و مقاله ارائه کنند. چنانچه مقالههای آنها در نشریات معتبر منتشر شود به آنها دو برابر امتیاز داده میشود. همچنین انجام کارهای فناوری و تولیدی، تاسیس شرکتهای دانشبنیان، انجام کارهای گروهی و حل مشکلات کشور دارای امتیاز است.