1392/11/13 ، 12:22 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/11/13 ، 12:34 عصر، توسط farshad0022.)
باسلام
قصد دارم در این تاپیک مجموعه قوانین شهرداری تهران و دفاتر خدمات الکترونیک شهر برای اخذ جواز ساخت و ساز را ارایه دهم(هرچند که ممکن است در اینترنت شما بتوانید طرح تفصیلی جدید تهران را پیدا کنید ولی با عمل خیلی فاصله دارد و تبصرههای زیادی بهش خورده)
با نظراتتون بنده را در این راه کمک کنید
مطالبی که در این بخش ارایه میشود حاصل مطالعه و تجربه اینجانب میباشد و اگر درجایی ایرادی هست خواهشا متذکر شوید
اولین قدم برای اخذ جواز ساخت در مناطق 22 گانه تهران مالک یا مالکین موظفند ابتدای کار به دفتر خدمات الکترونیک شهر در منطقه خود مراجعه کنند(هرچند که کار دفاتر خدمات الکترونیک در سال جدید بصورت فرامنطقه ای هم شده و شما مثلا اگه در منطقه 5 باشید میتوانید در منطقه 1 تشکیل پرونده بدهید که این بسته به شرایط خود مالک دارد)
توضیحاتی در مورد دفتر خدمات الکترونیک شهر:
در راستای تکریم و احترام به ارباب رجوع و تسریع در انجام امور مربوط به ساخت و سازها واخذ جواز در شهرداریها و نیز تحقق ارمان دولت الکترونیک این دفاتر ایجاد شده اند.
شهرداری کل تهران ابتدا با یک موسسه به نام فناوران شهر قرار دادی را منعقد کرد که طبق آن ایجاد واداره و نظارت مستقیم بر دفاتر خدمات الکترونیک شهر به این مرکز واگذار گردید.
موسسه فناوران شهر اقدام به طراحی و ایجاد مرکز سایبری و پرتال برای شهرداری تهران و دفاترخدمات الکترونیک جهت سهولت در اموررسیدگی به پرونده ها ایجاد کرد و رفته رفته به جامعیت و تکامل پرتال پرداخت.
موسسه فناوران شهر برای واگذاری حق تاسیس دفترخدمات معیارهایی را در نظرگرفت که بعضی از انها عبارتنداز: کارمن شهرداریها و یا نظام مهندسی بودن،عضو خانواده شهداویا ازادکان،تمکین مالی،و صد البته بند مستحکم و مهم« پ»و..........
ایجاد دفاتر خدمات به گستردگی منطقه و نیاز ان بستگی دارد و بطور متوسط در هرمنطقه حدودا 3 دفتر خدمات وجود دارد ود ربعضی مناطق بیشتراز 5 دفتر هم وجود دارد.
وظایف مربوط به دفاتر خدمات الکترونیک شهر:
دستور نقشه
پایان کار
گواهی عدم خلاف ساخت
جدیدا ارایه فیش عوارض نوسازی وپسماندشهری
مالیت خودرو
جوازساخت وساز
معرفی ناظر
و....
1392/11/13 ، 10:32 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/11/13 ، 10:34 عصر، توسط farshad0022.)
گام دوم:
در این مرحله پس از تشکیل پرونده توسط مالک کار دفتر خدمات اغاز میگردد که پس از انجام مراحل ثبت نام و دریافت شماره پرونده بعنوان مثال 180062060 که در ان دو رقم اول بیانگر منطقه جغرافیای ملک میباشد ،و معمولا در مراحل اداری و کاری 5 رقم اخر ان ذکر میگردد، که مثلا میگویند شماره پرونده 62060،،
دفترخدمات مامور یا مامورین بازدید خود را برای بازدید از ملک مدنظر و ثبت موقعیت جغرافیایی و اندازههای ان روانه محل ملک میگرداند و مامور موظف به انجام کارهای گفته شده و ثبت موقعیت ملک میباشد.
توجه: در این مرحله باید توجه گردد که اگر در جلو درب ملک و یا حیاط ملک درختی وجود داشته باشد که در هنگام ساخت و ساز مزاحم شود بهتر است ان درخت حذف گردد (بصورت پنهانی) و محل ان مخفی گردد چون اگر این کار انجام نشود در مرحله جواز یک گردش کار به پروانه میخورد و به فضای سبز منطقه میرود و دوحالت امکان دارد که یک اجازه قطع درخت را نمیدهند،، دو از شما بسته به تعداد وقطر درخت جریمه میگیرند که کمترین ان 500 هزار میباشد.
درضمن درهنگام تشکیل پرونده مبلغ 65500 بابت بازدید وتشکیل پرونده در دفترخدمات از شما دریافت میشود.
سلام
اگر ممکن است در مورد تراکم هم توضیحاتی بدهید.
فرمول متراژ قابل ساخت مجازوتعداد پارکینگ مجاز چیه وچه متراژ اضافی می توان با خرید تراکم اضافی
به بنا اضافه کرد؟
1392/11/14 ، 10:28 صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/11/14 ، 10:31 صبح، توسط farshad0022.)
گام سوم:
پس از انجام بازید و ثبت کروکی محل ملک توسط مامور بازدید در پرتال شهرداری بلافاصله پرونده بصورت سیستمی به شهرداری منطقه میرود که در انجا در بخش طرح تفصیلی ابتدا به شرایط موجود ملک میپردازند که به بررسی عدم خلاف و مشکلات ملک پرداخته میشود و حدودا 2تا3روز طول میکشد تا رییس طرح تفصیلی بنا به شرایط موجود، نظر خود را اعلام کند که اگر ملک دارای خلافی و یا مشکلی باشد در این مرحله stop میخورد و در سیستم پیغام :«درانتظارمالک» ثبت میشود.
مالک باید در این مدت پیگیر کارخود باشد چون زمانی که این پیغام در سیستم ثبت شود و ملک مدنطر دارای مشکل باشد از سمت شهرداری ودفترخدمات به شما اطلاع رسانی نمیشود وسالهای سال هم ممکن است پرونده شما رد طرح تفصیلی بماند.
مالک میتواند همواره در سایت شهرداری تهران دربخش پیگیری پرونده شهرسازی پیگیر کارخود باشد.
1392/11/14 ، 02:56 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/11/16 ، 12:35 صبح، توسط farshad0022.)
گام چهارم:
پس از تایید رییس طرح تفصیلی پرونده به صورت سیستمی به رییس بروکف میرسد که مسول بروکف طبق ضوایط طرح تفصیلی و محل قرار گیری ملک اقدام به تعیین طول پیشروی و عقب نشینی،درصدتراکم،طبقات مجاز،و..... میکند که پس از تایید که حدودا 2 تا 3 روز پس از تایید طرح تفصیلی اتفاق میفتد،، پرونده به مرحله چاپ دستور نقشه میرسد که در این مرحله کار دستور نقشه به پایان میرسد که مالک میتواند پس از اعلام دفترخدمات برای دریافت دستور نقشه میتواند به دفتر مورد نظر برود و دستور نقشه خود رابگیرد.
درصورتی که یک بار مالک از دفتر خدماتی که درخواست دستور نقشه کرده چاپ دستورنقشه کرده باشد میتواند در هر دفتر خدماتی اقدام به چاپ مجدد دستور نقشه خود نماید.
از این مرحله به بعد کار جواز ملک توسط دفتر مهندسی( مثلا ما) با انتخاب مالک انجام میشود( که برای خود داستانی داره هاااااااااااااااا)