1393/11/28 ، 03:30 عصر
سلام وخسته نباشید خدمت هم رشته های عزیز
میخوام یک تاپیک خیلی مهم رو شروع کنم و به کمک همه اعضای سایت نیاز دارم نزدیک 90000 کاربر داریم اگر فقط یک درصدتون مشارکت کنه میشه به یک نتیجه خوب رسید و اما کاری رو که میخوام شروع کنم
ببینید اول از همه باید خودمون رو باور داشته باشیم اگر تو همین اول کار احساس می کنید اعتماد به نفس این کار رو ندارید خواهشا ادامه ندید و تاپیک رو ترک نکنید من دنبال چند نفرم که اعتماد به نفسشون عالی باشه بگذریم
برسیم به اولین شرط برای اجرای این کار : باید یک طبقه همکف خالی به مساحت بالای 200 متر داشته باشیم حالا زیر زمین هم باشه مشکلی نیست
و اما ایده ای که به ذهنم رسیده ببینید متاسفانه وضع اقتصادی کشور خوب نیست و اگر هم بخواهیم بریم تو دفاتر فنی مهندسی کار کنیم باید با ماهی یک تومن سر کنیم پس فکر شاسی بلند رو برای همیشه از ذهنتون پاک کنید اگه با این فکر برید جلو باید تا اخر عمر قسط بدین و سوار پراید باشین ( همیشه تو زندگی سعی کنید بلند پرواز باشید و دنبال کاری باشید که درامدش عالی باشه وگرنه همیشه هشتتون گره نه تونه)خوب چیکار کنیم در امد بالای 10 میلیون داشته باشیم من سه تا ایده دارم که میخوام باهاتون مطرح کنم و انتظار دارم شما هم ایده های
بکرتون رو در این مورد بگید یا نظرهاتون رو بگید چون میخوام تا عید یکی از ایده ها رو اجرای کنم ؟
نکته :اولین نکته ای تو ایده هام هست اینه که من قشر هم سن و سال خودم رو مورد هدف قرار دادم چون واقعا هیچ سرگرمی تو جامعه نیست و خود این میتونه نکته بسیار خوب وامتیاز بزرگی حساب شه و درامد خیلی زیادی هم تو این کاره
نکته2 : شاید خیلی از اعضای سایت براشون عجیب باشه که چرا من این تاپیک رو باز کردم و شاید برای بعضی ها خنده دار در جواب این مهندسین باید عرض کنم که بنده سه هدف داشتم هدف اولم این بود که ایده هام رو با بچه ها مطرح کنم و راجب ایده ها به بحث و تبادل بپردازیم هدف دومم این بود که این ایده هارو با دوستان به اشتراک بزارم شاید کسی هم مثل من همچین مکانی تو بهترین جای شهر داشت و خواست با برادری خواهری فامیلی دوستی این ایده رو اجرا کنه اما اصلی ترین هدفم این بود که چون خیلی از اعضای سایت تو کلان شهر ها هستن و خود من تو شهر کوچیک هستم بالطبع تو شهرهای بزرگ ایده های بیشتری برای پرکردن اوقات جوانان تو مراکز شخصی احداث شده که شاید تا سالهای سال ما تو شهرستان خبردار هم نشیم ممنون میشم دوستان کلان شهر ها ما رو در جریان بزارن
و اما ایده ها
ایده اول : افتتاح کافه خانوادگی با قلیان و چای همراه با دو تا کادر خانم و دو تا کادر اقا همراه با موزیک
ایده دوم :افتتاح کافی شاپ خانوادگی همراه با قلیان و چای و ابمیوه و مخلفات و کادر خانم و اقا
ایده سوم :افتتاح کافه شاپ خانوادگی همراه با قلیان وچای و ابمیوه و مخلفات و کادر اقاو خانم و دو دستگاه بیلیارد
ایده هام خیلی مبتدی هستن و شدیدا به کمک دوستان نیاز دارم خواهشا کمک کنید...
تو شهر ما هیچ سرگرمی جز کافه سرا قلیان و چند تا کافی شاپ کوچیک نیست منتظر نظر دوستان هستم ...