موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1391/10/1 ، 05:30 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/10/1 ، 05:32 عصر، توسط hamidrezakordi.)
از زحمات مدیریت سایت مهندس فرشاد وباقی مهندسین که این سایت رو یاری میکنن تشکر میکنم
از زحمات مهندس فرشاد وباقی مهندسین که این سایت رو یاری میکنن تشکر میکنم
موضوعها: 4
اعتبار:
1
سپاس ها 0
ضمن خسته نباشید ،به نظر من سایته خوبی هستش ولی عالی نمیشه گفت چون یه کمی سایت نامنظم هستش و به نظر من باید یه تغییراتی در ضمینه ظاهر سایت و پیدا کردن راحت مطالب انجام بشه ،ممنون
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما مهندس عزیز
خوب راستش رو بخوام بگم سایتتون خیلی قشنگه ، مطالب خیلی خوبی داره ، از همه مهمتر اینکه جستجو کردن تو این سایت خیلی راحت هستش و می شه گفت برتریش نسبت به سایت های تقریبا مشابه هست.
با تشکر فراوان از زحمات شما ، امیدوارم خداوند معلوماتتان را روز به روز افزون گرداند .
موضوعها: 5
سپاس ها 0
سلام اقاي مدير سايت
يك انتقاد از سايتتون دارم كه ممكنه ناراحت بشي ولي ميگم-اين سايتتون خيلي بهم ريختست و مثل سايت هاي ديگه ادم با يك نگاه نميتونه بفهمه چه مطلبي به دردش ميخوره
يكي از مشكلاتش وجود لينك هاي خالي هستش كه وقتي كيليك ميكني ميبيني خاليه و اين باعث سردرگمي اعضا ميشه
ضمنا نحوه چينش مطالب سايت اصلا جالب نيست
اين سايت مطالب پرباري داره ولي در انبوهي از مطالب نامربوط گم شده
موضوعها: 3,884
اعتبار:
222
سپاس ها 38
سپاس شده 505 بار در 924 ارسال
مرسی از توجهت
باور کن ایجاد نظم برای سیات کار خیلی سختی هست مثلا خود شما اومدید این انتقاد رو توی بخش آموزش safe مطرح کردید در حالی که برای انتقاد بخش خاصی طراحی کرده بودیم
در مورد لینکها هم چون آدرس این سایت عوض شد بعضی لینک ها درست کار نمی کنه که با اطلاع کاربران اصلا ح میکنیم
بازم ممنو از توجهتون
موضوعها: 5
سپاس ها 0
خواهش ميكنم-من همون موقع هم كه داشتم انتقاد كردم متوجه شدم جاش توي اين قسمت نيست ولي حقيقتش جاي اصلي رو پيدا نكردمبه نظر من فاصله بين تاپيك ها زياده
اگر فاصله تاپيكها در صفحه اول خيلي خيلي كم بشه راحت تر ميشه به مطالب با يك نگاه دست پيدا كرد
ممنون از روحيه نقد پذيريتون
موضوعها: 3,884
اعتبار:
222
سپاس ها 38
سپاس شده 505 بار در 924 ارسال
خوب این قابلیت به دلیل نحوه ی نوشتن قالب سایت در دست ما نیست از طرفی هم خیلی از دوستان از این قالب رضایت دارن/