موضوعها: 15
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1392/2/15 ، 11:25 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/2/15 ، 11:49 عصر، توسط sepinoud.)
سلام دوستان
فایل pdf که ضمیمه میکنم،مربوط به بارگذاری پله و جان پناه هستش
من تو محاسبه وزن واحد سطح سنگ پیشانی پله و سنگ رویه جان پناه نمیدونم عددها ربوط به چی هستن؟
ممنون میشم سریع جواب بدین
موضوعها: 40
اعتبار:
12
سپاس ها 0
سپاس شده 4 بار در 0 ارسال
از حل معادلات ناویر استوکس سختره فهمیدنش !!!!
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سوالم مبهم بود؟
منظورم اینه که چرا تو دیوار برای محاسبه وزن واحد سطح ضخخامت سنگ رو در وزد مخصوص ضرب میکنیم اما تو سنگ پیشانی پله و سنگ رویه جان پناه غیر از ضخامت و وزن مخصوص اعداد دیگه ای هم داریم
موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
برخی از محاسبات اشتباه است. مثلا محاسبه ضرب سنگ پیشانی به عدد داخل متن می رسد؟ ضخامت دال پله در شکل 14 ولی در محاسبات 15 سانتی متر می باشد.
در آخر اینکه در دتایل دیوار سنگی وجود ندارد و این دتایل مربوط به جان پناه نمی باشد بلکه مربوط به دیوار داخل ساختمان می باشد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
جزئیات جان پناه تو فایل pdf هستش
من خیلی جاها دیدم که 3برای محاسبه وزن واحد سطح سنگ پیشانی، 3تا عدد رو در وزن مخصوص ضرب میکنن،یکیش ضخامت سنگه
دوتای دیگه رو نمیدونم چیه؟؟؟؟؟؟؟/
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام دوست عزیز
من پیشنها میکنم که اول مبحث 6 رو خوب بخونید بعدد مثالهای رو که تو این سایت هست رو دانلود کنید و بخونید. تا اونجا که من میدونم وزن پله برای 1 متر مربع محاسبه میشه اون اعداد مال ارتفاه پله و مصالحی که در پله بکار رفته هستش.
موضوعها: 7
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سپاس شده 11 بار در 4 ارسال
تو خیلی از جزوات این سایت بارگذاری پله و جانپناه وجود داره دانلود کنین و با دقت ببینین یقینا مشکل برطرف میشه.