موضوعها: 37
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام
من دو سوال در مورد سازه بتنی دارم
1: اگر در سازه بتنی خواص بتن برای تیر ، ستون و دیوار برشی مثل خواص conc وارد نکنیم برنامه به طور پیش فرض خودش ایجاد میکنه یا نه
2: تو بخش بارگذاری دیوارهای جانبی اگر ما تو یک محور دیوار برشی داشته باشیم برای ان قسمتی که دیوار داریم باید چه باری وارد کنیم
موضوعها: 37
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
خسته نباشید مهندس جان
خیلی ممنون از ارائه پاسخ هاتون
جواب اولا کاملا متوجه شدم ولی تو بحث بارگذاری دیوارهای جانبی مثلا ما یک اگه دیوار 20 سانتی فرض کنیم با بدست آوردن وزن و ارتفاع ما میتونیم بار گسترده ناشی از دیوار پیرامونی را حساب کرده و در قسمت بارگذاری وارد کنیم.اگه ما یک دیوار برشی داشته باشیم در آن قسمت باید بار گسترده ناشی از دیوار پیرامونی در آن باید بیشتر باشد . من در این قسمت شک دارم
موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 20
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
(1392/3/27 ، 08:12 صبح)ali719 نوشته است: جواب اولا کاملا متوجه شدم ولی تو بحث بارگذاری دیوارهای جانبی مثلا ما یک اگه دیوار 20 سانتی فرض کنیم با بدست آوردن وزن و ارتفاع ما میتونیم بار گسترده ناشی از دیوار پیرامونی را حساب کرده و در قسمت بارگذاری وارد کنیم.اگه ما یک دیوار برشی داشته باشیم در آن قسمت باید بار گسترده ناشی از دیوار پیرامونی در آن باید بیشتر باشد . من در این قسمت شک دارم
در بحث دیوارهای جانبی، ما خود دیوارها را مدل نمی کنیم و بابت این می باشد که وزن معادل آنها را قرار می دهیم. (اگر مدل می کردیم نیاز نبود) ولی در بحث دیوار های برشی ما آنها را مدل می کنیم که خود نرم افزار وزن آنها را به طور خودکار در نظر میگیرد(بشرط اینکه متریالی با وزن مخصوص صفر به دیوار اختصاص نداده باشیم).
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.