1394/1/7 ، 05:50 عصر
(1394/1/7 ، 01:01 عصر)ehsan021 نوشته است: سلام خدمت همه دوستان عزیزم و سروران گرامیبا سلام
اول از همه نوروز 1394 رو به همه شما دوستانم تبریک میگم و امیدوارم که سالی پر خیر و برکت براتون باشه و به همه آرزوهاتون برسید وموفق باشید
از مهندس میبدی عزیز هم که این تاپیک خوب رو ایجاد کرد تشکر میکنم.حقیقتا باید بگم که بهترین تاپیکی هست که تو عمرم تو کل اینترنت دیدم.اینکه ما توی این انجمن به هم دیگه روحیه بدیم جهت موفقیت کار خارق العاده ای هست.مطمئنا همه ی ما هر سال وقتی سال جدید تحویل میشه فقط به ارزوها و اهدافمون فکر میکنیم و دوست داریم تو سال جدید به همه اون اهداف برسیم اما خب به بعضی اهداف در طی سال نمیرسیم که خیلی کسل کنندس . اما انسان با امید و آرزو هاش زندس.من امیدوارم که همه به ارزوهای خودشون توی این سال برسن اما اگرم شکستی خوردن ناامید نشن.چون هر شکست مقدمه پیروزی های بزرگی هست که در انتظار ماست.و انسان تا شکست نخوره به پیروزی نمیرسه.پس صرفا شکست خوردن بد نیست.مقدمه پیروزی های ماست. من مطمئنم الان همه یک آرزوی بزرگ دارن و اونم این که تو کارشون موفق باشن .یا اگه بیکارن به یه کار خوب برسن.اما من روی صحبتم با کسایی هست که بیکارن.من اعتقاد دارم کسی که توی جامعه ی ما بیکار هست بخاطر ضعفی هست که خودش داره.شما بعنوان یک مهندس عمران مدرک داری. اما تو هیچ شرکت یا پروژه ای دست نداری و بیکاری.خب علتش اینه که شما به قدری ضعف داری که کسی نمیتونه شما رو وارد بازار کار کنه.پس شما باید در سال جدید یک هدف داشته باشی اونم این که ضعف های خودتون رو برطرف کرده و به نقطه قوت تبدیل کنید.برای مثال شاید برای شما توی یه شرکت موقعیت کاری به وجود بیاد که باید ایتبس رو بلد باشید. اما وقتی ایتبس رو بلد نباشی خب موقعیت کاری که به وجود اومده از بین میره.پس این ضعف شماست.وقتی کسی با عشق و علاقه به رشته عمران فکر کنه موفق میشه و هیچ ربطی به پارتی و پول نداره. من معتقدم انسان های قوی خودشون پارتی خودشونن. و همیشه هم موفق هستن.اما انسان های ضعیف همیشه به پارتی فکر میکنن. یعنی اینکه یه آدم قوی بیادو دستشون رو بگیره. البته خودم همیشه طرز فکرم پارتی بود اما الان این طرز فکر رو عوض کردم.در آخر یه سوال از مهندسان عزیز دارم. بنده دارم شرکت نقشه کشی و یه دفتر فنی مهندسی میزنم اما نمیدونم کارم تا چه اندازه بگیره؟؟؟ مهندسانی که تجربه دارن یه مشاوره به من بدن که برای اینکه کارم در همین ابتدا بگیره چطور باید تبلیغ کنم رو کارم؟؟؟ و چطور عمل کنم که یه شرکت موفق و پر درآمد داشته باشم. .با سپاس از همه شما عزیزان و ممنون از شما که با حوصله حرفای منو خوندید.
یا حق
بنده هم اخیرا میخواهم اقدام به تاسیس دفتر مهندسی نمایم . البته بنده تا دو ماه دیگه میشم پایه یک محاسبات . من میخواهم از اعضای دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی شهر خودمون دعوت کنم که بیان عضو دفتر اینجانب بشن و براشون هم پیشنهاد های جالبی دارم .
حالا نمیدونم شما میخواهید دفتر مهندسی وابسته به نظام مهندسی تاسیس کنید یا کلا همین دفاتر آزاد ؟
چیزی که میدونم اینه که روال کار اینه که صاحبکار میاد شهرداری و از طرق شهرداری به نظام مهندسی و دفاتر مهندسی ارجاع داده میشه و در دفاتر مهندسی براشون نقشه تهیه میشه . تو همین دفاتر هم بقیه نقشه های سازه و مکانیک و برق و اینها تهیه میشه و به صاحبکار تحویل میشه.
من فقط اینها رو میدونستم .
حالا اگر شما هم دفتر تاسیس کردید ما رو هم در جریان کارتون قرار بدهید که همفکری کنیم .
البته گام بعدیم اینه که بعد از محکم کردن جای پای دفترم ، مثلا در سال آینده تعدادی از کارهایی که به دفترم ارجاع داده میشه ، اجراشونم بر عهده بگیرم . یعنی یک معمار درست حسابی پیدا بکنم که کار رو به معمار بسپرم و خودم هم سرآوری کنم .
برنامه بعدیم اینه که تا دو سال بعدش ، دیگه خودم مستقا شروع کنم به ساخت و ساز آپارتمانی .
حالا همه اینها در حد ایده و فکر هست . تا ببینیم چی میشه