1392/10/8 ، 01:19 عصر
(1392/10/8 ، 11:12 صبح)زیبا یگانه نوشته است: بچه ها یه سوال دیگه ببخشید خیلی سوال میپرسم از امروز شروع کردم واسه مطالعه و یادگیریهمونطور که گفتم حتما حتما از قوانین شروع کن (همون طور که میبینی چون هنوز درسا شروع نشده یک پی دی اف داری و یک فایل صوتی) . شما از فایل پی دی اف و دیکشنری که در اختیار داری به عنوان مرجعی برای درک فایل صوتی استفاده کن و این مهم نیست که چجوری ازشون استفاده میکنی . بعد از اینکه فایل صوتی رو درک کردی دیگه اون دو تا رو بزار کنار و فقط به فایل صوتی گوش کن (10 بار ، 20 بار ، 40 بار ، 100 بار .... البته تو روزای مختلف) تا اینکه لغات جدید متن که داری در قالب جملات باهاشون آشنا میشی ملکه ذهنت بشن . در ضمن تو همین هفت تا قانون آروم آروم بهت میگه چی کار کنی . شاید اولش از نظرت خسته کننده باشه ولی راه میفتی
اینطوری که فایل صوتی رو باز می کنم همین که در حال پخشه پی دی اف رو باز می کنم و نگا می کنم که متن و صدا مطابقت داشته باشه بعد همینطوری میرم جلو و به نظرم 100% دارم اشتباه انجامش میدم ایا نباید یک بار صدا رو گوش داد سپس از متن لغات جدید رو در اورد حفظ کرد یا چی چه جوریه ...
اخه راهنمایی فارسی نداره به منم حق بدین
ویک سوال دیگه هر درس رو باید تو چند روز تموم کرد یه روز یا یک هفته ...