موضوعها: 25
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
بازم ممنون که تهیه کردین هنوز که هنوز نه دکتر حسین زاده نه دکتر تن زاده نه موسسه جهش پاسخنامه بیرون ندادن تو ازمون بهمن 94 بعد چند ساعت نصف سوالات بعدش کلش بیرون امد دلیلشم اسان بودن سوالات بهمن بود اگر سختی سوالات مثل بهمن بود بالای 45 تا میزدم ولی حیف...
موضوعها: 25
اعتبار:
0
سپاس ها 0
مهندس انشاالله که خیره من که اسونی تو سوالات ندیدم
نمیخوام ته دلتون رو خالی کنم ولی حداقل تو 15 تا سوال یک سری نکات جدید امده بود که قبلا ندیده بودم مثل این نکاتو و نیاز به زمان زیادی داشت تا به جواب دقیق برسیم
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
بچەها این تلگرام منە؛ اینجا سختە بحث کردن:
telegram.me/ee125
اعتبار:
0
سپاس ها 0
به نظر من یکی از بدترین سوالات چند سال اخیر بود دوستان از اسون بودن امتحان صحبت میکنن.در حالی که تنها 9سوال اسون از پی و مبحث 8بودو سوالات فولاد سنگین و نکته دار بود و چن سوال هم در عین سادگی پاسخش تو گزینه ها نبود
اعتبار:
0
سپاس ها 0
در پاسخ سوال یک اقای حسین زاده با چه استدلالی سقف کنگره ای و دندانه دار و cs ان یک فرض شده!فقط گفته سقف شیب دار متقارن
اعتبار:
0
سپاس ها 0
فولادش واقعا سخت بود و بتنش هم همینطور ولی زلزله و مبحث ۶ و ۷ و ۸ خوب و اسون بودن
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام خدمت همه دوستان
در مورد ازمون محاسبه دیروز باید بگم به نسبت دوره های قبلب کمی فقط کمی ساده تر بود البته کلا فلسفه ازمون محاسبات اینه که قبولی بیش از سه درصد نشه اونهم که خوب اغلب اختصاص داره به کلاس رفته های تهران.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام ...عرض خسته نباشین بابت تلاشهای قابل تقدیر تون...........من هم مشلبه شما در ازمون شرکت کردم و تونستم 36 سواال رو جواب بدم ....البته با پاسخ نامه هایی که از طرف موسسات تهیه شد (ظرف 48 ساعت) ده تا جواب غلط داشتم ونتیجه مردود شدن هس..........خودم بنظرم میرسه استرس فوق العاده و وقت کم ازمون و عدم تسلط م در حل سرعتی تست ها باعث رد شدن میشه..........البته از استاندارد نبودن سوالات بهیچ وجه نمیشه گذرکرد
اعتبار:
0
سپاس ها 0
دقیقا همینطوره که میفرمایید اصلا حساب کتاب درستی نداره و غیر استندارده البته در مورد زمان نمیشه گفت کمه تعداد سوال و طراحی اون کار را پیچیده کرده وگرنه بیش از 4 ساعت اصلا مگه میشه محاسبه کرد به نظر میاد تعداد 60 سوال و نصاب 30 تا با این روش طراحی سوال بسیار زیاده.