موضوعها: 43
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 2 ارسال
با سلام وقت بخیر
هدف از ایجاد تاپیک زیر بحث و تبادل در مورد ازمون محاسبات اسفند 95 می باشد امیدوارم با مشارکتتون بتونیم به...
موضوعها: 43
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 2 ارسال
بحث اول در مورد سوال حداقل ارماتور بسته پیچشی
چطوری حل کردید من با مینیم عدد پی ان تقسیم بر 8 و عدد 300 هر کاری کردم جوابی بدست نیامد
بحث دوم در مورد ارماتور حرارتی بود مقدار روو 0.0019 بدست میومد و عرض پی 3000 بود و ارتفاع 1000
باید در هم ضرب میشدن تا جواب بیاد ولی جواب در گزینه ها نبود
شما چطوری حل کردید
موضوعها: 4
اعتبار:
4
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سللام دوستان اگر کسی محاسبات اسفند کدc را اگر گرفتید ارسال نمائید
موضوعها: 4
اعتبار:
4
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
متاسفانه امکان تقلب توی آزمون های نظام مهندسی به سبب شرایط خاص این آزمون خیلی راحته و به فور هم اتفاق میفته. از همراه داشتن موبایل و تقلب تیمی و گروهی گرفته تا رسوندن تقلب خود مجریان آزمون به یک عده خاص. که همه اینارو بالشخصه دیدم.
کاش مجری آزمون خود نظام مهندسی نباشه مثل کنکورهای سازمان سنجش مسئولین حوزه برگزار کننده باشن و کنترل های دقیق تری صورت بگیره که امکان همراه داشتن موبایل یا تقلب های سر جلسه ای صورت نگیره.
خاطرم هست دوره ای که قبول شده بودم و توی شهرمون فقط ده نفر قبول شده بودن حدودا 8 نفرشون با تقلب تیمی قبول شده بودن که یا از کارکنان نظام بودن یا بقول شما رییس فلان اداره یا عضو مافیای نظام. به هر حال فساد داخل نظام مهندسی کم نیست که حالا قضیه تقلب آزمون هم وخامت اوضاع رو بدتر میکنه. اگر اعتراض میکنید حتما روی قضیه تقلب و سلامت برگزاری آزمون تاکید کنید که فکر میکنم توی اکثر شهرها اتفاق میفته.
موضوعها: 0
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 4 بار در 2 ارسال
دوستان سوالی که داشتم در رابطه با آزمون این بود که آیا همه انواع ماشین حساب ها اجازه ورود داشتن یا نه؟
موضوعها: 0
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 4 بار در 2 ارسال
ممنون میشم دوستانی که آزمون محاسبات اسفند 95 رو شرکت کردن بگن وضعیت محدودیت ماشین حساب در استانشون چطور بوده.
در استان خراسان شمالی یه نفر به عنوان ناظر گذاشته بودن که به صورت سلیقه ای میگفت چه ماشین حسابی مجاز هست وچه ماشین حسابی نه!