موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
تشکر از شما.خیر بنده میخوام فقط هزینه را بدونم.قصد اجرای این ساختمان را با شریکم دارم.میخواهم یک برنامه تنظیم کنم و برای هر مرحله از اجرای ساختمان مبلغی را برآورد کنم تا مرحله به مرحله پیش بریم و هزینه را تامین کنیم.فعلا در مرحله اول اجرای فونداسیون را میخواهم هزینشو بدونم.بعد هم اسکلت، سقف کامپوزیت تخت و .. را به مرور تا این برنامه تکمیل بشه.راستش هنوز مهندس ناظرم مشخص نشه که بتونم ازش کمک بگیرم.ممنون میشم کمکم کنید.موفق باشید
موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
1392/8/24 ، 07:48 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/8/24 ، 07:49 عصر، توسط mehdipanahi.)
سلام
همانطور که از عکس اول که قرار دادید بنظرم آهن آلات متره شده اند. حال شما از سایتهایی که همکار گرامی اشاره فرمودن استفاده نمایید (مانند
http://feleziran.ir/ ) و قیمتها را بدست بیاورید و ضربدر حجم متره شده کار نمایید تا قیمت بدست آید. برای بتن مصرفی نیز حجم آن را بدست بیارید و ضربدر حدودا 120 هزار تومان بکنید.
اصل کار متره است که شما انجام داده اید. نگران نباشید. برای برآورد حجم بتن مصرفی سقف ها نیز از تایپیکی که معرفی کردم استفاده نمایید.
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 9
اعتبار:
5
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1392/8/25 ، 01:08 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/8/25 ، 01:10 صبح، توسط emispid.)
سلام
برای چنین ساختمانی حدودا 55 تن آهن آلات ومیلگردواتصالات می برد.کیلویی متوسط 2000 تومان.جوشکاری را کیلویی متوسط 320 تومن بگیر.اجرای فونداسیون را هم حدود 3میلیون.بتن سقفها حدودا 50 متر مربع همین قدر هم بتن فونداسیون را،متری حدود 95000تومن و.........
تیرچه ها با اجراش 15 میلیون و.....