امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امتیازات: 4.02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به دست اوردن ماتریس جرم؟[m]؟
چهطور میتونم ماتریس جرم یه قاب سه دهنه و 5 طبقه با ستونهای 2ipe16و تیرهای ipe16 رو به دست بیارم؟
مقدار mهرطبقه چنده؟
ایا با مدل کردن در ایتبس میشه مقدار mرو به دست اورد؟
پاسخ
(1392/10/28 ، 07:31 عصر)ziea_sz نوشته است: چهطور میتونم ماتریس جرم یه قاب سه دهنه و 5 طبقه با ستونهای 2ipe16و تیرهای ipe16 رو به دست بیارم؟
مقدار mهرطبقه چنده؟
ایا با مدل کردن در ایتبس میشه مقدار mرو به دست اورد؟

ماتریس جرم ماتریسی قطری است که جرم طبقات روی قطر آن قرار می گیرند . برای بدست آوردن این ماتریس شما باید جرم هر طبقه را محاسبه نمایید . مقدار جرم هر طبقه را باید ابتدا وزن هر طبقه را بدست آورید و سپس این وزن بدست آمده را بر عدد شتاب ثقل ( g=9.81 ) تقسیم کنید . کار خاصی نمی خواهد انجام دهید . وزن هر طبقه را باید بر اساس وزن مرده + درصدی از بار زنده + وزن نصف دیوار طبقه زیرین و نصف وزن دیوار طبقه بالا محاسبه کنید

در نرم افزار نیز می توانید جرم هر طبقه صورت مستقیم برداشت کنید . یعنی لازم نیست که بر عدد شتاب ثقل تقسیم کنید
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
من جرم رو برای قاب میخوام باز هم همین طور میشه حسابش کرد؟
خب چه طور میتونم جرم هر طبقه رو حساب کنم.ایتبس این مقدار رو کجا مینویسه؟
پاسخ
(1392/10/28 ، 11:26 عصر)ziea_sz نوشته است: من جرم رو برای قاب میخوام باز هم همین طور میشه حسابش کرد؟
خب چه طور میتونم جرم هر طبقه رو حساب کنم.ایتبس این مقدار رو کجا مینویسه؟

من پیشنهاد می کنم یا کتب بارگذاری های موجود را مطالعه نمایید و یا حداقل جزوه مهندسی زلزله مهندس جعفری را که در همین سایت نیز موجود است مطالعه کنید . در جزوه ایشون دقیقا یک مثال همانند سال شما وجود دارد که از ابتدا یعنی محاسبه وزن طبقات شروع کرده و تا محاسبه لنگز پای ستون و طراحی آن ادامه دادند .
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نتوانستن در به دست اوردن ابعاد ستون ها(خیلی بزرگ میشود) leyla1982_a 2 2,202 1394/4/15 ، 07:20 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  به دست اوردن R جهت طراحی اتصالات ehsanen 1 1,975 1392/3/21 ، 10:20 صبح
آخرین ارسال: حمید فلاح منش

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان