امتیاز موضوع:
  • 53 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل استاتیکی غیرخطی پوش آور پل
من دارم یک پل رو مدل و تحلیل استاتیکی غیرخطی پوش آور میکنم که ازش ضریب رفتار استخراج کنم
نمیدونم مشکلم کجاست که نمودار پوش آور من اینجوری میشه که در پیوست میبینید
راهنمایی میخام

فایلم رو هم پیوست کردم

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

.zip   Bridge.zip (اندازه: 113.78 KB / تعداد دفعات دریافت: 334)
پاسخ
نبـــــــــــــــــــــــــود؟!
پاسخ
(1392/6/6 ، 10:12 عصر)aidin_tiny نوشته است: نبـــــــــــــــــــــــــود؟!

سلام مهندس ، من ميخوام يه پل طراحي كنم ودنبال يه جزوه آموزشي هستم خيلي بهش نياز دارم يا هر چي كه بتونه كمكم كنه ، ممنون ميشم
پاسخ
سلام --خسته نباشید--من دارم روی قاب خمشی فولادی تحلیل پوش اور میکنم و مدل را در ایتبس ساختم بعد ترنسلیتورش کردم در سپ---اما من در سپچه چیزهایی رو باید تغییر دهم؟

1-به طور مثال در تعریف بار زلزله همه بارهای لرزه ای میشن بار مرده و بار زنده هم جلویش در لود پترن مینویسه بار مرده
بعد ما در ایتبس پیچش تصادفی داریم خیلی راحت چهارتا EX,EPX,ENX,EY,EPY,ENY را به نرم افزار میفهمونیم--و اونجا USER COFFE...رو انتخاب میکنیم و ضریب C می دهیم
2-من تو سایتتون میخوندم گفته بودند user load کنیدبرای پروژه من c خیلی مهمه در این صورت نمیتوان c را تغییر داد
3-آیا در قسمتی که باید پیچش تصادفی معرفی کردیم باید درower.. بایداین .05 را به هر سقف بدهیم در نرم افار سپ؟اصلا یه جزوه در مورد ترکیب بارها در نرم افزار سپ در تحلیل پوش اور هست؟
4آیا جزوه ای که یک قاب خمشی فولادی رو تحلیل استاتیکی غیر خطی کند وجود دارد؟گام به گام؟
پاسخ
سلام
خسته نباشید
قراره با دیوار برشی یک قاب دو بعدی 3 طبقه رو تقویت کنم، از دوستان میخوام اگه منبعی رو میشناسن به من معرفی کنن یا اگه براشون مقدوره منو راهنمایی کنن
اصن نمیدونم باید از کجا و چجوری شروه کنم
با تشکر
پاسخ
(1392/6/4 ، 11:15 عصر)aidin_tiny نوشته است: من دارم یک پل رو مدل و تحلیل استاتیکی غیرخطی پوش آور میکنم که ازش ضریب رفتار استخراج کنم
نمیدونم مشکلم کجاست که نمودار پوش آور من اینجوری میشه که در پیوست میبینید
راهنمایی میخام

فایلم رو هم پیوست کردم
سلام ی سوال داشتم
شما برای معرفی مفاصل پلاستیک در نرم افزار برای پل از کدوم آیین نامه استفاده میکنید؟

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان