موضوعها: 14
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام....
در سیستم دوگانه که در یک جهت از دو سیستم باربر جانبی مانند قاب خمشی متوسط+ مهار واگرا با شکل پذیری زیاد استفاده می شود...ترکیب بار تشدید یافته برای کدام ستونها لحاظ می شود؟؟
موضوعها: 346
اعتبار:
65
سپاس ها 0
سپاس شده 21 بار در 83 ارسال
احتمالا از آیین نامه AISC360-05/IBC2006 استفاده میکنید . در این حالت چون از دو سیستم استفاده شده است باید دو فایل تشکیل دهید و در هر فایل ضریب Omega0 سیستم متناظر را وارد کنید . چون خود برنامه قادر خواهد بود که ترکیب بارهای تشدید یافته را تهیه و به سازه اعمال کنید . در ضمن باید بر تمام ستونها اعمال شود
موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 20
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
(1391/11/28 ، 11:23 عصر)hoseinasgary نوشته است: با سلام....
در سیستم دوگانه که در یک جهت از دو سیستم باربر جانبی مانند قاب خمشی متوسط+ مهار واگرا با شکل پذیری زیاد استفاده می شود...ترکیب بار تشدید یافته برای کدام ستونها لحاظ می شود؟؟
(1391/11/29 ، 02:04 صبح)admin نوشته است: احتمالا از آیین نامه AISC360-05/IBC2006 استفاده میکنید . در این حالت چون از دو سیستم استفاده شده است باید دو فایل تشکیل دهید و در هر فایل ضریب Omega0 سیستم متناظر را وارد کنید . چون خود برنامه قادر خواهد بود که ترکیب بارهای تشدید یافته را تهیه و به سازه اعمال کنید . در ضمن باید بر تمام ستونها اعمال شود
نخیر از دو سیستم استفاده نشده است. قاب خمشی متوسط+ مهاربند واگرا با شکل پذیری زیاد خود یک سیستم محسوب شده و دارای ضریب رفتاری معین می باشد. در جدول 10-3-2 صفحه 359 مبحث دهم ضریب امگا این سیستم عدد 2.4 پیشنهاد شده است. در آخر اینکه ترکیب بار تشدید یافته باید برای تمامی ستون ها به جزء ستونهایی که شروط 10-3-6-1 را برآورده نماید بایدلحاظ شود.
باتشکر
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام
من سازه ای رو که دارم طراحی میکنم سیستم دوگانه است. با وارد کردن ترکیب بارهای تشدید یافته سازه خیلی خیلی سنگین میشه. من تمامی ترکیب بارها رو در طراحی وارد کردم. اگر اشکالی در کارم هست ممنون میشم من رو راهنمایی کنید و یا اگر راه حلی در جهت سبک کردن سازه دارید بفرمائید. ممنون
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
1392/10/12 ، 11:10 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/10/12 ، 11:12 صبح، توسط neda.haghighi.)
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی متوجه منظورتون نشدم :( میشه کاملتر توضیح بدید
تشکر ... کمک کمک کمک کمک
موضوعها: 31
اعتبار:
13
سپاس ها 0
یعنی شما اعضا رو تنها برای نیروی محوری حاصل از این ترکیبات کنترل می کنید و اثر لنگر رو نادیده می گیرید.
این موضوع صراحتاً در مبحث دهم عنوان شده.