1392/6/28 ، 11:07 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/29 ، 10:09 صبح، توسط mehdipanahi.)
(1392/6/28 ، 06:07 عصر)admin نوشته است: یکی از راه های پر کارپرد افزایش ابعاد ( طولی و عضی ) می باشد . اگر در این شرایط هم کاهش تنش به مقدار مورد نظر دست نیافت ، می توانیم یا از شمع استفاده نماییم و یا اینکه از کف سازی با سنگ استفاده نمایید . در جدول 17 نشریه 519 آمده است . در این حالت حداقل تنش مجاز زیر خاک برابر 3 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع می باشد که می تواند در بسیاری از موارد راهگشای بسیار مفیدی باشد .
سلام
چند موردی که همکار محترم اشاره فرمودن صحیح است. فقط در مورد کف سازی با سنگ شرطی وجود دارد که خاک زیر سنگ نیز باید دارای مقاومت بالایی باشد وگرنه ملاک همان مقاومت خاک زیر سنگ می باشد و در خاکهای ضعیف این مورد بی فایده می باشد.
در بحث نشریه نیز فکر میکنم شماره 519 مربوط به برآورد رواناب در طراحي شبكه هاي آبياري و زهكشي باشد.
باتشکر
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
(1392/6/28 ، 06:07 عصر)admin نوشته است: یکی از راه های پر کارپرد افزایش ابعاد ( طولی و عضی ) می باشد . اگر در این شرایط هم کاهش تنش به مقدار مورد نظر دست نیافت ، می توانیم یا از شمع استفاده نماییم و یا اینکه از کف سازی با سنگ استفاده نمایید . در جدول 17 نشریه 519 آمده است . در این حالت حداقل تنش مجاز زیر خاک برابر 3 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع می باشد که می تواند در بسیاری از موارد راهگشای بسیار مفیدی باشد .
سلام
چند موردی که همکار محترم اشاره فرمودن صحیح است. فقط در مورد کف سازی با سنگ شرطی وجود دارد که خاک زیر سنگ نیز باید دارای مقاومت بالایی باشد وگرنه ملاک همان مقاومت خاک زیر سنگ می باشد و در خاکهای ضعیف این مورد بی فایده می باشد.
در بحث نشریه نیز فکر میکنم شماره 519 مربوط به برآورد رواناب در طراحي شبكه هاي آبياري و زهكشي باشد که اشتباه ذکر شده است.
باتشکر
در مورد حداقل مقاومت مجاز بله صحیح است . به نظرم تا حدود 1.5 کیلوگرم بر متر مربع می شود بر روی آن سنگ چینی کرد ( این محدودیت بر اساس آیین نامه نیست و نظر شخصی منه )
در مورد نشریه شما اشتباه می کنید . نشریه 519 مربوط به حداقل بارهای وارده بر ساختمان است . عکس زیر را مشاهده بفرمایید
(1392/6/29 ، 02:16 صبح)M-CIVIL نوشته است: با تشکر از راهنمایی های مهندس سلطان آبادی و مهندس پناهی
نشریه 519-آیین نامه حداقل بار وارده بر ساختمان و ابنیه فنی
یه سوال
جایی عنوان شده بود که باید که در پی های گسترده بهتره عرض نوارهای طراحی از ضوابط آیین نامه فراتر نره
این ضابطه کجای آیین نامه هست؟؟؟؟
فکر می کنم منظور همان عرض نوارها در دالهای دو طرفه می باشد . در آنجا هم ما دو نوع نوار طراحی خواهیم داشت . یکی نوار ستونی و دیگری نوار میانی می باشد . به ضوابط مربوط به طراحی دالهای دو طرفه مراجعه کنید
1392/6/29 ، 03:23 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/30 ، 10:35 عصر، توسط فرشاد امن خانی.)
(1392/6/28 ، 11:07 عصر)mehdipanahi نوشته است:
سلام
چند موردی که همکار محترم اشاره فرمودن صحیح است. فقط در مورد کف سازی با سنگ شرطی وجود دارد که خاک زیر سنگ نیز باید دارای مقاومت بالایی باشد وگرنه ملاک همان مقاومت خاک زیر سنگ می باشد و در خاکهای ضعیف این مورد بی فایده می باشد. در بحث نشریه نیز فکر میکنم شماره 519 مربوط به برآورد رواناب در طراحي شبكه هاي آبياري و زهكشي باشد.
باتشکر
با وجود مبحث ششم از مقررات ملی و پیشرفت ها در این زمینه استاندارد 519 منسوخ شده است و قابلیت استناد ندارد.
باتشکر
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
1- اینکه وقتی نوارهای طراحی ها رو میخوام رسم کنم (بعنوان مثال یک شکل مستطیلی) خوب از یگ گوشه باید شروع کرد و بعد در همان نقطه شروع قطع بشه دیگه !
ولی من 3 ضلع مستطیل رو رسم کردم و یک ضلع اش همیشه ناقص میمونه و بهم وصل نمیشن.مشکل من از چی میتونه باشه؟ (یه توضیحی هم در مورد مشخصات موجود در پنجره نوار طراحی بگین ممنون میشم.)
2- اینکه برش پانچ برای من نشون نمیده(این دیگه خیلی شاهکاره) میدونم اشکال داره ولی نمیدونم کجا (راستی من عمق پی رو 1 متر در نظر گرفتم.البته چون مجبور بودم)