موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام دوستان
راستش من این ترم پروژه فولاد دارم ، داشتم با خودم فکر می کردم کاش یه نمونه پروژه فولاد از یکی از دانشگاه های خارجی داشتیم که حداقل با استاندارد دفترچه محاسبات نوشتن و قالب بندی پروژه و از این مسائل آشنا می شدیم من که هرچی گشتم چیزی گیرم نیومدم ، این شد که گفتم از دوستان عزیز هم خواهش کنم یه چند دقیقه ای سرچ کنن و اگه پیدا کردن در اختیار دوستان بذارن ، انصافا هم به درد همه میخوره
ممنون از همه
موضوعها: 25
اعتبار:
0
سپاس ها 0
شما چرا کار خودتون رو سخت می کنید اینهمه پروژه تو اینترنت موجوده از یکیش شروع کنید دیگه..
کاری که شما میخواید بکونید رو قبلنا انجام دادن و چند تا کتاب هم دادن بیرون (کتاب مهندس باجی , کتاب مهندس باجی ...)
حتی کتاب این دو مهندس هم اینقدر فرق دارند چه برسه مثلا برین از دانشگاه ماساچوست پروژه دانلود کنین اونا کجا ما کجا ...
احتمالا ایرانی نیستین ... و اینجارو با ... اشتباه گرفتین...
اگه این راه رو برید که تو فکرتونه به احتمال یقین تا 2 سال دیگه پروژتون تموم نمیشه ...
و پیشنهاد من اینه که 10 تا پروژه از همین سایت دانلود کنید و دیدید هرکدوم که براتون راحت بود اون ر و به عنوان مرجع انتخاب کنید واصلا این اشتباه رو نکنید که مثلا بارگذاری رو از یک پروژه برید و اون یکی رو از پروژه دیگه ...
این فقط باعث سردرگمی شما میشه
موفق باشین...
موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
اولا من اصلا کاری به پروژه خودم ندارم گفتم خوبه که یه پروژه از یه جای معتبر ببینیم که حداقل "دیده باشیم " ، ثانیا اونا کجان مگه چرا خودمون رو دست کم بگیریم اونها همون طور تیر رو طراحی می کنند که ما طراحی می کنیم
در کل اگه کسی از دوستان چیزی پیدا کرد کمک بزرگی به همه کرده