1394/7/28 ، 08:23 عصر
سلام
آیا در دیوار برشی میتوان تیر و ستون درون دیوار را مدل نکرد؟ اگر مدل نشود اجرا به چه صورت خواهد بود؟
آیا در دیوار برشی میتوان تیر و ستون درون دیوار را مدل نکرد؟ اگر مدل نشود اجرا به چه صورت خواهد بود؟
تیر و ستون در دیوار برشی
|
1394/7/28 ، 08:23 عصر
سلام
1394/7/28 ، 10:54 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1394/7/28 ، 10:57 عصر، توسط کیوان بابایی.)
باسلام
دیوار برشی همراه با ستون یا بدون ستون مدل سازی و طراحی می گردد . دیوار برشی با المان ستون دارای طول بیشتر و به موازات آن باربری جانبی بیشتر و اثر مقاومت جانبی بیشتری را محیا می سازد در اینصورت المان مرزی را می توان همان ستون مشترک با دیوار دانست . ستون خارج از دیوار برشی با یک ماده ارتجاعی همانند یونولیت جداسازی می گردد . از لحاظ اجرایی همه آرماتورهای دیوار برشی بر ستون مهار می شود و در ستون ها اثر خاموت به صورت ضوابط ویژه مبحث نهم شکل پذیری مناسب اجرا می گردد . تاپیک زیر ، ارسال شماره ۱۰ را مشاهده فرمائید . http://www.mycivil.ir/forum/Thread-سوال-...وان+بابایی
1394/7/29 ، 11:21 صبح
سوال من اینه که اگر در طراحی هیچ تیر یا ستونی در دیوار مدل نکنم آیا در اجرا هم یک دیوار بدون تیر و ستون دارم؟ اجرا رو سخت نمیکنه آخه هر پروژه ای که دیدم در دیوار تیر و ستون اجرا میشه
1394/7/29 ، 02:21 عصر
(1394/7/29 ، 11:21 صبح)farzeen نوشته است: سوال من اینه که اگر در طراحی هیچ تیر یا ستونی در دیوار مدل نکنم آیا در اجرا هم یک دیوار بدون تیر و ستون دارم؟ اجرا رو سخت نمیکنه آخه هر پروژه ای که دیدم در دیوار تیر و ستون اجرا میشه مدلسازی باید مطابق با شرایط اجرایی باشد اگر در مدل اثر ستون و تیر دیده شود در اجرا هم شرایط به همان صورت باید باشد در غیر این اثر چرخه زلزله و به موازات آن شکل پذیری را تغییر داده اید . معمولاً یا بهتر بگویم اکثریت دیوار برشی همراه تیرو ستون مدلسازی می شود به اینصورت که ستون ها با شرایط ضخامت فراتر ( دمبلی ) یا هم سطح دیوار اجرا می گردد و به مانند یک المان مرزی برای دیوار قوت اثر می باشد . تیرها هم باعث یکپارچگی دیوار و همچنین ارتباط بهتر دیافراگم با دیوار برشی می گردنند . نتیجه گیری : هرگونه مدلسازی و طراحی باید با شرایط اجرایی مطابقت داشته باشد . اثر دیوار برشی با تیر داخل دیوار برشی و ستون مشترک با دیوار اثر موثرتری در نتایج گزارش داده است . پاینده باشید |
|