انواع اینورتر جوشکاری
همواره پاسخ به این سوال که برای انجام فعالیت های صنعتی و ساخت و ساز چه نوع اینورتر جوشکاری بخریم به سهولت امکان پذیر نیست. زیرا بازار دستگاه جوش ها بسیار گسترده و متنوع است.
امروزه اکثر صنعتگران و مجریان پروژه های ساختمانی و عمرانی و تاسیساتی با برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید) سر و کار دارند، مضاف بر این، رونق سازندگی را نیز در اقصی نقاط کشور شاهد هستیم. بنابراین تشریح مشخصات و بیان ویژگی های این تجهیزات کاربردی می تواند در استفاده بهینه از آنها و به جهت راهنمای خرید دستگاه جوش مفید باشد .
خرید بهترین دستگاه جوش مستلزم این است که بدانید به چه نوع جوشکاری نیاز دارید. دستگاه های جوشکاری مختلفی در بازار موجود می باشند اما شما باید گزینه ای را انتخاب نمایید که برای شغل شما مناسب باشد.
دستگاه جوش وسیله ای است که از آن برای ایجاد اتصال میان دو فلز استفاده می شود و امروزه می توان برحسب نوع و حجم و نیاز کاری با طیف گسترده ای از این ابزارهای برقی مواجه شد. در حقیقت شما با خرید دستگاه جوش یک منبع تامین کننده حرارت مورد نیاز جهت چسباندن دائمی دو فلز بر روی یکدیگر را تهیه کرده اید که اگر در ادامه این مطلب با ما همراه شوید ما شما را با نکاتی مهمی در خصوص راهنمای خرید موتور جوش آشنا خواهیم نمود.
عملیات جوشکاری چگونه صورت می پذیرد
جوشکاری در واقع اتصالی است که قطعات یا قسمتهای مختلف یک فلز بر اثر گرما ذوب شده و به قطعه دیگر جوش می خورد. گرما توسط جرقه الکتریکی یا شعله گازی ایجاد می شود.
جوشکاری نیز انواع و اقسام بسیار متنوعی دارند که بسته به جنس قطعات میتوان از روش ها و دستگاه های مخصوصی استفاده کرد.
در این بین جوشکاری انواع فلزات از پرکاربرد ترین روشهای جوشکاری می باشد که از دستگاه ها و روشهای بسیار متنوع استفاده میشود و هریک از فلزات جوش مخصوص به خود را دارند.
یکی از معمول ترین و مرسوم ترین روشهای جوشکاری که به طور گسترده ای در صنایع مختلف استفاده میشود، جوشکاری به روش قوس الکتریکی است که برای جوشکاری تمامی فلزات میتوان از این روش استفاده کرد و یکی از با دوام ترین و مطمئن ترین راه های جوشکاری فلزات است.
روشهای دیگری نیز برای جوشکاری فلزات استفاده میشود مانند جوشکاری اکسی استیلن که به جوش برنج نیز معروف است. نقطه جوش، جوش طلا و نقره، جوش زیر پودری و انواع جوشکاری های اصطکاکی که هر کدام از اینها مزایا و معایب خاص خود را دارند که در چندین مقاله به صورت جداگانه به بررسی انواع این جوشکاری ها خواهیم پرداخت.
ولی در اینجا قصد داریم انواع دستگاه های جوش قوس الکتریکی را بررسی کنیم تا شما بتوانید از این طریق بهترین انتخاب را برای خرید دستگاه جوش مورد نظر داشته باشید.
انواع برند دستگاه جوش
ترانس جوش
ساده ترین نوع دستگاه جوشکاری می باشند. یکی از انواع دستگاه جوش و تولید انرژی مورد نیاز برای جوشکاری به شمار می رود.
ولتاژ و جریان الکتریکی متوسط را به ولتاژ پایین و جریان الکتریکی بالا تبدیل می نماید. میتوان جریان و ولتاژ خروجی دلخواهی بسته به شرایط مختلف با استفاده از این دستگاه، ایجاد نمود. این مولدها به وسیله یک فیش به برق شهری وصل شده و توسط دو ترمینال خروجی که کابل های انبر اتصال به آن ها وصل می شود، جریان مناسب را برای عمل جوشکاری ایجاد می نمایند.
غالباً دارای یک سیمپیچ اولیه و یک سیمپیچ ثانویه می باشند. ابتدا برق ورودی که متناوب است به سیمپیچ اولیه دستگاه وارد شده و در آن میدان مغناطیسی ایجاد میکند، سپس این میدان مغناطیسی بر روی سیم پیچ ثانویه تأثیر گذاشته و در آن جریان و ولتاژ دیگری ایجاد می کند.
موتور جوشکاری (موتور جوش)
جزو زیر مجموعه موتور برق ها می باشد. در این موتور جوش، ژنراتور پس از تولید جریان الکتریسیته، جریان را به سمت انبر ها و الکترود هدایت کرده و جریان لازم برای ایجاد قوس الکتریکی را تامین می کند. سر و صدای زیاد و آلودگی محیط زیست از معایب و مشکلات این دستگاه ها می باشد. مناسب جهت انجام پروژه هایی است که نیاز به جوشکاری در سطح وسیع می باشد.
اگر جریان برق شبکه در دسترس نباشد و یا برداشت با آمپراژ بالا از شبکه میسر نباشد، نیاز به این دستگاه احساس می شود.
رکتی فایر
بهبود یافته دستگاههای جوش ترانسفورماتور می باشند. توانایی کار با قوس الکتریکی مداوم و پایدار را دارند. نفوذ و پایداری قوس بیشتر برای جوشکار را فراهم می نماید.
جهت استفاده از جریان مستقیم یا به عبارتی D.C استفاده میشود. طراحی ساده ای دارند و کاربران بی تجربه نیز می توانند با این آنها کار کنند. عموماً از یک یا چند دیود تشکیل شده اند که جریان برق متناوب را به صورت مستقیم تبدیل میکند.
دستگاه جوش (اینورتر جوشکاری)
از جدیدترین دستگاه ها و سیستم های جوشکاری به روش قوس الکتریکی دستگاه جوش یا همان اینورتر جوشکاری است که دستگاهی نسبتاً جدید و خلاقانه می باشد و مزایای بسیاری نسبت به ترانس های جوشکاری دارند.
از فناوری پیشرفته مبتنی بر سیلیکون در ساخت آن ها استفاده می گردد و هر روز این تکنولوژی در حال پیشرفت و ارتقا است. اساس کار اینورترهای جوشکاری بدین صورت هست که درابتدا برق AC را به DC تبدیل کرده و سپس DC را به ترانسفورماتور گام به گام تبدیل می نماید تا ولتاژ یا جریان مورد نظر جوش ایجاد گردد.
اینوترهای جوشکاری انواع و اقسام و مدلهای بسیار متنوعی دارد که بنا به نوع استفاده ، حجم کار ، فلز مورد نظر برای جوشکاری ، ضخامت فلز مورد نظر و امکانات و ویژگی های بسیار گسترده ی دیگر که میتوانید هرکدام از این ویژگی ها را در دستگاه جوش یا اینورتر جوشکاری خود داشته باشید و انتخاب نمایید.