امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خداحافظ ایتبس
در ضمن بنده عقیده دارم که در دانشگاه ها باید نرم افزارهای بیشتری به دانشجو ها یاد داده بشه . مثلا اکسل یا همون ام اس پراجکت . علاوه بر ایتبس و سیف و اینها .
در هر حال اون چیزی که تو دانشگاه یاد میدن ، در حد گذروندن پروژه هست و خوبه . اما اگه بخوای با این نرم افزارها سازه واقعی طراحی بکنی ، باید خوب یاد بگیری .
خود من تا موقعیکه زمینه فعالیتم در محاسبات سازه جور نشد ، هیچوقت اقدام به یادگیری ایتبس 2000 نکردم . همانجوری که قبلا گفتم ، ما تو دانشگاه ایتبس 90 خونده بودیم که دیگه تا اون موقع دیگه منسوخ شده بود و جاشو ایتبس 2000 گرفته بود .
منظورم اینه که هر کسی با توجه به زمینه اشتغالی که براش پیش میاد ، باید نرم افزار مربوط به اون زمینه رو یاد بگیره .
حالا فرض کن یک شخصی زمینه کار با ام اس پراجکت براش پیش میاد ، میتونه ایشون بره یک دوره فشرده آموزش ببینه و بتونه استخدام بشه و کار بکنه .
هر نرم افزاری برای کاری ساخته شده . تنها در مورد نرم افزارهای مشابه هست که میشه نظر داد که فلان نرم افزار بهتره یا بد تر .
نرم افزار ایتبس با ام اس پراجکت از یک جنس نیستند که ما بخواهیم مقایسشون کنیم و بگیم فلان نرم افزار منسوخ شد و بیایید بجاش فلان یکی رو یاد بگیرید .
اصولا هیچ آدم عاقلی نمیاد صرفا به خاطر اینکه یک چیزی رو بلد باشه ، هی بیاد 10 تا نرم افزار یاد بگیره . ادم عاقل اول میاد میسنجه ببینه کارش براش جور شده یا نه و از این راه میتونه پولی گیرش بیاد یا نه ، وقتی که مطمئن شد شروع میکنه به یادگیری عمیق اون نرم افزار .
پاسخ
متاسفانه بعضی دوستان که کارهاشون نخ نما شده مطالبی دور از واقعیت اینجا عنوان میکنند جناب مهراز سرافراز هر کی از جنابعالی سوالی میپرسی به طور مشخص یک کتاب رو بهش معرفی میکنی با ذکر کامل جزییات جنابعالی من رو یاد دلال های میندازی که همه جا خوشون رو مهندس تعریف میکنن اما دلالی بیش نیستن ...................تمام صحبتایی که کردی سراسر کذب بوده و جهت دار و خط دار

من باید به جوونایی مملکتم حقیقت رو میگفتم که گفتم ولی امثال تو که آبروی مهندس و مهندسی رو بردین مدام اینجا کاسبی باز کردی و کتاب و چیزای دیگه معرفی میکنی

باور کن الان به اتفاق همکارام داریم به پست های جنابعالی میخندیم

نمیدونستیم اینجا هم دلال هست

یکی دیگه گفته حرفای من غلط بوده باشه جانم تو درست میگی نه نه اصلا تو خوبی!!!!
پاسخ
با سلام

دوستان و همکاران عزیزم خواهش دارم دیگر کسی جواب این کاربر رو ندهد ، در این سایت نظر وعقیده هر شخصی محترم هستش تا زمانی که نخواهد با گفتمان غلط خود دیگر کاربران را گمراه کند بگذارید نظر و عقیده ایشان برای خودش بماند داستان ایشان مثل ان کسی هستش که در کشتی نوح فقط دارد جای خودش رو سوراخ می کند.
پاسخ
(1394/6/30 ، 02:21 عصر)tafakornew نوشته است: متاسفانه بعضی دوستان که کارهاشون نخ نما شده مطالبی دور از واقعیت اینجا عنوان میکنند جناب مهراز سرافراز هر کی از جنابعالی سوالی میپرسی به طور مشخص یک کتاب رو بهش معرفی میکنی با ذکر کامل جزییات جنابعالی من رو یاد دلال های میندازی که همه جا خوشون رو مهندس تعریف میکنن اما دلالی بیش نیستن ...................تمام صحبتایی که کردی سراسر کذب بوده و جهت دار و خط دار

من باید به جوونایی مملکتم حقیقت رو میگفتم که گفتم ولی امثال تو که آبروی مهندس و مهندسی رو بردین مدام اینجا کاسبی باز کردی و کتاب و چیزای دیگه معرفی میکنی

باور کن الان به اتفاق همکارام داریم به پست های جنابعالی میخندیم

نمیدونستیم اینجا هم دلال هست

یکی دیگه گفته حرفای من غلط بوده باشه جانم تو درست میگی نه نه اصلا تو خوبی!!!!
ما نه ادعای خوبی کردیم نه ادعای عالم بودن. کسایی این ادعا رو دارن که میان پست های صد من یه غاز میذارن و ادعای علم و معرفتشون میشه. شما به راحتی به مهندسین و افراد این گروه توهین میکنید و میخوای به زور به خورد دیگران بدی که هر چی من میگم درسته. خب باشه عزیزم. تو درست میگی. ؟ دیگه توهینت چیه؟ شما مطمئنی که مهندسی؟ چون من شخصیت شما رو در حد یک کارگر بنای سره ساختمان میبینم؟ (یعنی چی تو درست میگی !! نه نه اصلا تو خوبی؟) اصلا شما چند سالتونه؟؟؟ چون نوع حرف زدنتون خیلی بچگانه ست.جناب آقای سر فراز هم آدم خوبی هستند که بنده در چند مورد با ایشون در کارهایم مشورت کردم و اتفاقا خیلی خوب پاسخ بنده رو دادن. و جز خوبی از ایشون چیزی ندیدم. البته از همه بچه های این انجمن. جر خوبی چیزی ندیدم. و همه رو دوست دارم. و اولین بار هست که میبینم یک نفر توی این انجمن که افراد باشخصیتی در اون عضو هستن چنین توهین هایی میکنه.. اصلا گیریم شما راست میگی و حرف حقیقت رو شما میزنی.این چه طرز صحبته که میگی با همکارام دارم به شما میخندم؟؟؟ واقعا میتاسفم براتون.شما باید به خودتون بخندید که دارید ایتبس رو میکوبید ازسپ تعریف میکنید. در حالی که جفتشم یه کارو انجام میده. مثل این میمونه که من بگم بی ام دبلیو به درد نمیخوره کسی سوار نشه بعد اگه کسی ازم پرسید خب شما سفارش میکنید چه ماشینی سوار شم؟؟؟ من بگم بی ام دبلیو مدل 328 لاکچری سوار بشید. خیلی مسخره بود

هیچی
پاسخ
(1394/6/30 ، 03:15 عصر)keiivan نوشته است: با سلام

دوستان و همکاران عزیزم خواهش دارم دیگر کسی جواب این کاربر رو ندهد ، در این سایت نظر وعقیده هر شخصی محترم هستش تا زمانی که نخواهد با گفتمان غلط خود دیگر کاربران را گمراه کند بگذارید نظر و عقیده ایشان برای خودش بماند داستان ایشان مثل ان کسی هستش که در کشتی نوح فقط دارد جای خودش رو سوراخ می کند.
سلام جناب. بله مثال شما چقدر قشنگ بود. چشم ما دیگه جوابی نداریم بدیم. . از شما هم عذر خواهی میکنیم که نظم انجمن رو با این اظهارات به هم زدیم .دوستان شرمنده خدانگهدار همگی
هیچی
پاسخ
با سلام.
همکاران محترم این بحث را ادامه ندهید.
با تشکر.
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
آموزش نرم افزار ایتبس به روش حدی
آموزش طراحی سازه های فولادی به روش حدی
تفسیر آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

موسس و مدیر گروه پولاد سازه : مهندس سیامک حسین زاده

پاسخ
(1394/6/30 ، 03:15 عصر)keiivan نوشته است: با سلام

دقیقا به همین شکل هست

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طراحی ایتبس farshid909 2 1,545 1395/2/10 ، 08:33 عصر
آخرین ارسال: farshid909
  بررسی تغییرات ایتبس 9.7.4 تا ایتبس 2015 sabzsaze 0 1,438 1394/7/7 ، 10:22 عصر
آخرین ارسال: sabzsaze

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان