موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
باسلام
تمامی بارهای اعمالی از جمله بارهای خطی و سطحی و بار mass باید مطابق با واحد پایه ایتبس انجام گیرد . واحد مناسب می تواند ton-m , kgf-m باشد .
بار 600 کیلو گرم برمترمربع و یا 0.6 تون برمتر پس واحد می تواند مثل بالا تنظیم گردد . در صورت هر گونه تناقض بارمورد نظر با واحد پایه باید یکسان شوند .
موفق باشید .
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام من یه مشکلی دارم اگه کسی میتونه به من کمک کنه طراحی اسکلت فولادی در etabs انجام دادم بعد از تحلیل etabs مرکز جرم رو به من میده ولی جایی که باید مرکز سختی رو نوشته باشه خالیه یعنی هیچ چیزی توش ننوشته دریفت سازه رو هم صفر میده در تمام جهات . در show table هم گزینه ای که می خوام زمان تناوب رو باهاش برداشت کنم اصلا فعال نمیشه .کسی میدونه من چه تنظیماتی رو انجام ندادم .
موضوعها: 257
اعتبار:
59
سپاس ها 0
سپاس شده 22 بار در 13 ارسال
سلام
به احتمال زیاد شما دیافراگم صلب را به کف ها اختصاص ندادید
اعتبار:
0
سپاس ها 0
هر قسمت که خواستید نیرویی رو با واحد مشخص وارد کنید کافیه که رون اون خونه دکمه شیف رو پایین نگه دارید و بعد اینتر رو بزنید
پنجره ای باز میشه که شما میتونید واحدتون رو انتخاب کنید و مقدارتون رو بر حسب اون واحد وارد کنید
اعتبار:
0
سپاس ها 0
1394/3/9 ، 11:47 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1394/3/9 ، 11:52 صبح، توسط civil_boy.)
سلام
من هم همون مشکل آقای ابوطالب رو دارم.مرکز سختی همه ی طبقات رو گرفتم چندین بار هم اینکارو کردم و بعدش ران آنالیز میزنم و بعد این جدول رو میارم مرکز سختی من فقط واسه ST-Room رو میزنه و برای بقیه طبقات خالیه و هیچ عددی نیست و دیافراگم دریفت هم صفره یعنی اصلاً هیچی رو محاسبه نمیکنه.
اگه بگید چطور این مشکلو میشه حل کرد ممنون میشم.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
چرا مرکز سختی نمایش نمیده؟؟ برا منم همینطوری شده. جای مرکز سختی هاخالیه. بقیه اعداد داده
آقا من یافتم چرا نمیده. اینجا میگم اگه کسی این مشکل داش رفع بشه.
یه تیک هست باید بزنی تا برنامه مرکز سختی حساب کنه.
Analyze>set load case to run>calculate Diaphragm center of rigidity
این آخری تیکشو فعال کنید
موفق باشید
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام میخواستم ببینم چرا جرم تجمعی سازه در قسمت دیسیپلی شو تیبل با وزن سازه در منوی فایل قسمت سامری یکی نیست و یک ضریب 10 اختلاف دارند
اعتبار:
0
سپاس ها 0
واحد اصلی ایتبس را کیلوگرم نیرو گذاشتم وزن سازه در سامری 10 برابر جرم تجمعی سازه در منوی دیسپلی است
سلام کسی جواب منو نمیدی ؟
یک سوال دیگه هم داشتم مگر سقف طره در مرکز سختی تاثیر داره چون من یک ساختمان کاملا متقارن را آنالیز کردم مرکز سختی دقیقا وسط افتاد ولی بعد یک سقف طره به یک سمت از ساختمان اضافه کردم و دوباره آنالیز کردم مرکز سختی جابجا شد علت چیست