موضوعها: 115
اعتبار:
25
سپاس ها 3
سپاس شده 8 بار در 3 ارسال
سلام
1- اگه من جای مالک بودم حتماً اون سه ستون وسط پلان رو با توجه به تجاری بودن طبقه همکف حذف میکردم.سیستم های سقف های جدید این قابلیت رو دارند.(مثلا سقفهای یوبوت که تا دهانه 15 متر هم اطلاع دارم اجرا شده است.) البته مزاحمت آنچنانی نخواهد داشت اما بالاخره راهکاریست. مثلاً اگر طبقه همکف نمایشگاه اتومبیل میشد من قطعاً حذف میکردم.
2- علامت شمال در نقشه وجود ندارد!
3- بهتر بود با علامت و یا اشکال دو بعدی موقعیت فضاهای طبقه مسکونی رو مشخص میکردین (مثلا با شکل تخت خواب یا نوشتن، اتاق خواب و یا فضاهای دیگر رو مشخص میکردین.)
4- کدهای ارتفاعی میبایست در تراز طبقه نشان داده شوند و نه در تراز پاگرد!
و یک سری جزئیات دیگر که چون فکر میکنم نقشه اجرایی نیست از گفتن آنها صرفنظر میکنم.
موفق و موید باشید/
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers
موضوعها: 23
اعتبار:
4
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 0 ارسال
با تشکر
برش پله مشکل نداشت
ایا این نقشه را کسی که چند سال کار کرده ببیند به نمای که کشیدم خرده نمی گیرد من فکر می کنم میشه بیشتر مانور داد لطفا دانلود کنید کمی از لحاظ گرافیکی ویرایش دهید انطور که مد نظر خودتون می باشد منظورم از لحاظ گرافیکی می باشد سپس اپلود کنید تا ببینم و کمی سطحم بالا بره چون واقف کم و کاستی های خودم هستم منتظرم مرسی
موضوعها: 115
اعتبار:
25
سپاس ها 3
سپاس شده 8 بار در 3 ارسال
سلام
اتفاقاً اکثراً در برش پله مشکل دارند که این مورد در نقشه شما دیده نشد.بخصوص زیر پله که خیلی خوب ترسیم شده بود
اون صحبتهایی که از گفتنش صرفنظر کردم هم دقیقاً بر میگرده به نما و کلیات نقشه.
مثلا در نما حتماً مصالحی که جهت نماسازی استفاده میشود باید به طور دقیق قید شود.(مثلا سنگ تراورتن محلات)
یا اینکه در نقشه شما جایی برای پارکینگ در نظر گرفته نشده بود.
موفق و موید باشید/
از این برکه باید یه دریا بسازیم،یه دریا به عمق یه عشق قدیمی
instagram:Irancivilengineers
موضوعها: 30
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
قبلا هم راجب پله هاتون سوال پرسیدین النم بازم مشکل داره پله هاتون
اعتبار:
4
سپاس ها 0
چرا برگشت میخوره لطفا بیشتر توضیح بدین
مشکل پله ها و پلان چیست
در مورد پله ها عرض کنم که در پلان تجاری مسکونی عموی بنده همین سیستم اجرا شده و به تایید شهرداری هم رسیده منظور شما چیه پس
اعتبار:
4
سپاس ها 0
مهندس راستش رو بخوایین نه نفهمیدیم میشه بیشتر توضیح بدین منکه تا به حال همچین خط پله ای ندیده بودم
اعتبار:
4
سپاس ها 0
یعنی مشکل از خط پله بود یا اجرای سه بازو در پله دو طرفه یا چی چرا باید برگشت بخوره لطفا کاملا توضیح بدین به فکر عمیقی ...