این پروژه راه سازی با نرم افزار سیویل تری دی 2014 انجام شده . شامل دو قوس ساده و دو قوس اتصال هستش . توصیه می کنم حتما دانلود کنین . شامل پلان هندسی هستش و سعی میکنم که پروفیل طولی و باقی اطلاعات پروژه رو هم بزودی روی سایت قرار بدم .
نیوسیویل
دانلود نمونه ای از پروژه های راه سازی به شیوه ای کاملا متفاوت . این
شیت مربوط به یک کار اجرایی مربوط به سال 87 هستش . امیدوارم بتونین به
خوبی مورد استفاده قرار بدین .
1393/10/22 ، 02:20 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/10/24 ، 12:12 صبح، توسط فرشاد امن خانی.)
یک نمونه شیت دیگه برای دانلود بر روی سایت قرار داده شده . به نظر میاد که با توجه به تعداد دانلود ها نقشه ها تا حدودی مورد توجه قرار گرفته . سعی می کنم در پست های آینده تعدادی نقشه توپوگرافی به صورت فایل متنی هم قرار بدم . که قابل استفاده برای هر نوع نرم افزاری باشه . لطفا پس از دانلود و بازدید از سایت نیوسیویل ، نظرات خودتون رو هم بنویسین . در واقع بازخورد نظرات شما برای ما بسیار مهمه .
فایل متنی دو نمونه توپوگرافی رو در فرمت PENZD برای دانلود قرار دادم . اکثر نرم افزار های نقشه برداری توانایی خواندن این فرمت رو دارن . مثل لند و سیویل تری دی
1393/10/23 ، 01:44 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/10/24 ، 12:04 صبح، توسط فرشاد امن خانی.)
این پروژه راهسازی رو به عنوان نمونه برای دانلود قرار میدم . نکته خاصی که ای پروژه داره وجود دو قوس سرپانتیتن یکی متقارن و دیگری نامتقارن هستش . ضمنا در سه قسمت از مسیر پروژه دارای مقطع عرضی پل هستش . دانلود کنید . البته یه خورده حجمش زیاده .
نمونه ای از گزارشات و خروجی های متنی نرم افزار سیویل تری دی رو برای
دانلود قرار دادم .استفاده ای که این گزارشات دارن بسیار وسیع هستش . برای
کنترل طراحی ها ، پیاده سازی طرح بر روی زمین ، اماده سازی اسناد مناقصات و
غیره . در واقع میشه گفت یک دفترچه محاسبات اماده در قالب اچ تی ام ال که
مشه با اندکی وقت و سلیقه به پی دف اف تبدبل کرد .