موضوعها: 52
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
سلام مهندس
نمیشه خود فایل رو اینجا آپلود کنید که دیگه نیاز به عضویت توی سایت دیگه نباشیم
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
موضوعها: 3,871
اعتبار:
215
سپاس ها 37
سپاس شده 478 بار در 917 ارسال
فایل توی سرور سایت آپلود شد/
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1393/5/23 ، 10:47 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/5/23 ، 10:53 صبح، توسط //علی//.)
باسلام خدمت دوستان.در این لحظه که من دارم این مطلب رو می نویسم سایت مای سیویل86305 عضوداره.بگذریم
کتابی که آقای آرش نقیبی در سایت قرار دادن یکی از بهترین کتاب ها در مورد اتوکد است دیگه هرچی باشه کتاب رسمی نرم افزاره.
حالا حرف من چیه؟من می گم دیگران کاشتند و ما خوردیم حالا ما به کاریم و دیگران بخورند.کتاب1048 صفحه ست اگه 1000 نفر اعلام آمادگی کنن و هر کس یه صفحه از کتاب رو ترجمه کنه در مدت کوتاهی میتونیم این کار رو تموم کنیم.و به یه نفر هم برای گردآوری ترجمه ها نیاز داریم.
پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله وسلم)می فرمایند : هر گاه مومنی از جهان در گذرد وتنها یک برگ کاغذ از خود به میراث بگذارد که دانشمندی بران نوشته باشد همان یک برگ کاغذ پرده ای
میان او و آتش دوزخ خواهد افکند.
شرایط اعلام آمادگی:هرکسی که وقت آزادی داشت یک صفحه از کتاب رو ترجمه و زیر همین پست قرار می دهد. فقط قبل از ترجمه،صفحه ای رو که می خواین ترجمه کنین اعلام بکنین تا چند نفر اشتباهی یه صفحه رو ترجمه نکنن.پس قبل از اینکه صفحه ای رو ترجمه کنین یه سری به اینجابزنین تا احیانا صفحه ی ترجمه شده رو دو مرتبه ترجمه نکنین.
در آخر هم بعد از پایان تمام صفحات بصورت کتابی با نام مترجمان و مزین به نام مای سیویل در سایت برای استفاده ی همگان قرار می گیره.
ممنون از وقت و توجهی که برای خوندن این متن گذاشتید...
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
مهندس کتاب کامل نیست و من محتاج اطلاعات زیرا در اتودیسک مایا حسابی درگیر شدم... کتاب کامل را برای دسترسی بفرست .. با ترجمه کل کتاب 2 ماهه .. تحویل سایت شما . لطفا توجه نگران نباش ترجمه روان و در حد اجازه دستور زبان فارسی منعکس مفاهیم به طور کامل زیرا لغات تخصصی فقط شبه جمله فارسی برای انعکاس مفاهیم ... فقط کتاب کامل نیست ... لطفا منتظر جواب
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
مهندس من برات مقدمه کل کتاب ترجمه و فرستاده چون من خودم در حین مطالعه گفتم ترجمه هم بکنم بعد اگه خواستی لینک دانلود یا برای من ارسال اگه هم نه که موفق باشید .. همین امروز عصر ارسال برای شما
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
مهندس متنی رو که نوشتید من اینجوری خوندم :مهندس من برات مقدمه ی کل کتاب رو ترجمه می کنم و می فرستم چون درحین مطالعه گفتم ترجمه هم بکنم بعدا اگه خواستی لینک دانلود رو برات ارسال می کنم اگه هم نه که موفق باشید.همین امروز عصر برای شما ارسال می کنم.
ولی در مورد ترجمه ی کتاب ، من در تاریخ 1393.5.23 این پیشنهاد رو دادم ولی چون کسی اعلام آمادگی نکرد و چون من ، هم از لحاظ وقت و هم از لحاظ توانای نمی تونستم کل کتاب رو ترجمه کنم به همین دلیل هیچ ترجمه ی صورت نگرفت ولی من سر حرفم هستم و توانای این رو دارم که در ترجمه کتاب کمک کنم.در حد وقت و توان خود.
موفق باشید.
موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام به همه دوستان کتاب به زبان فارسی یا زبان انگلیسی
موضوعها: 2
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام به همگی من انگلسی این کتاب رو داشتم می خواستم ببینم فارسی این کتاب رو ندارین