موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
سلام مهندس .آیا میشه این فایل رو برای آزمون نظارت امسال هم استفاده کرد؟
موضوعها: 21
اعتبار:
11
سپاس ها 0
سپاس شده 10 بار در 5 ارسال
با سلام و خسته نباشید
والا من نمیدونم این کلید واژه از کی پاشو تو امتحانات نظارت باز کرده !!!
من همین فایل کلید واژه رو چند روز پیش دانلود کردم . واقعا بچه ها صرفتون میکنه واسه یک امتحان نظارت به این راحتی ، بیایید وقتتونو رو کلید واژه هدر بدین ؟
شما که برای پیدا کردن جواب سوال مشکلی ندارید
من بهتون قول میدم اگه دو بار مبحث ها عمقی بخونید ، براحتی سر جلسه امتحان یادتون میاد که مثلا فلان سوال در کجای مبحث مورد نظر هست . این چه کاریه که وقت بذارید رو کلید واژه ؟
شما باید جوری مبحث ها رو خونده باشید که تقریبا جواب رو از حفظ باشید . مگه شما وقت کافی برای خوندن ندارید که به این چیزها متوسل میشید ؟
مگه اینکه بخواهید اصلا لای مبحث ها رو باز نکنید و بیایید از روی این کلید واژه ها ، ی چیزی سر جلسه امتحان پیدا کنید و ی جوابی هم بدید . تازه اکثر سوالات اینجوری نیست که بتونید با در دست داشتن کلید واژه به جواب درست یا احتمالا درست ترین جواب برسید .
حالا فرض کنیم شما با ضرب زور و با کلید وازه و این بحث ها ، بدون اینکه لای کتاب رو باز کرده باشید و بدون زحمت خوندن و یاد گرفتن اصلا قبول شدید ، آیا وجدان خودتون قبول میکنه که بدون اطلاعات مناسب برای نظارت ، عهده دار مسوولیت خطیر نظارت بشید ؟
موضوعها: 29
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
دوستان حدودا چه قدر وقت باید گذاشت برای خوندن این کتاب ها و مباحث که بشه قبول شد؟
موضوعها: 84
اعتبار:
15
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 0 ارسال
این کلید وازه براساس مباحث جدید می باشد.
کلید وازه یک جزوه کمکی می باشد زمانی که شما تمام مباحث را آموختید.در واقع به سرعت و دقت وحافظه شما یاری می رساند البته کتاب ها را می بایستی خوب بخوانید و بدون خواندن کتاب محال است که به دردتان بخورد.
2ماه به نظرم زمان خوبی برای قبولی در آزمون نظارت کافی می باشد.