موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 20
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
(1394/11/25 ، 09:05 صبح)mosa2 نوشته است: با عرض سلام خدمت مهندسین عزیز. در عکس زیر پلانی رو قرار دادم سوالم اینه که چطوری باید نورگیر سقف رو رسم کنم تو نت خیلی گشتم ولی مطلبی پیدانکردم. خواهش می کنم اگه می دونید کمک کنید
سلام
ابتدا نفرمودين از چه نوع سقفي مي خواهد استفاده كنيد ولي با فرض استفاده از تيرچه بلوك ميتونيد مثل تصوير پيوست عمل كنيد.( دو عدد تير كنار بازشو قرار دهيد.)
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 17
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ممنون . ولی منظور من این نبود. تو ایتبس دستور خاصی برایم رسم نورگیر هست که علامت ضربدر هم رسم میکنه . کسی این دستور رو بلد نیست ؟
(نوع سیستم سقف تیرچه بلوک هست)
اعتبار:
49
سپاس ها 20
سقف مورد نظر را انتخاب كنيد و از منوي Assign و گزينه Shell/Area و گزينه Opening… مي توانيد اينكار را انجام دهيد.
موفق باشيد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
باسلام. مهندس جان این گزینه رو که فرمودید خاموش هست. راه دیگه ای نیست ؟
اعتبار:
49
سپاس ها 20
(1394/11/26 ، 10:33 صبح)mosa2 نوشته است: باسلام. مهندس جان این گزینه رو که فرمودید خاموش هست. راه دیگه ای نیست ؟
احتمالا شما سقف مورد نظر را انتخاب نكرده ايد. اگر سقفي انتخاب شده باشد، آن دستور فعال مي شود.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
بله حق با شماست .ممنون از راهنمایی تون.فقط وقتی روی سقف موردنظر کلیک می کنم نورگیر بصورت کامل در سقف رسم میشه.همانطور که در پلان ملاحظه فرمودید فقط قسمت مشخصی از سقف نورگیر داره چطور باید نورگیر رو مثل پلان رسم کنم؟
ممنون
اعتبار:
49
سپاس ها 20
(1394/11/30 ، 08:26 صبح)mosa2 نوشته است: بله حق با شماست .ممنون از راهنمایی تون.فقط وقتی روی سقف موردنظر کلیک می کنم نورگیر بصورت کامل در سقف رسم میشه.همانطور که در پلان ملاحظه فرمودید فقط قسمت مشخصی از سقف نورگیر داره چطور باید نورگیر رو مثل پلان رسم کنم؟
ممنون
مثل ارسال 2 عمل کنید.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
ممنون درست شد. امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.