1394/11/6 ، 01:05 صبح
سلام.همگي خسته نباشيد.ممنون از سايت عاليتون.راستش من دانشجوي ترم آخر عمران هستم و تا آخر خرداد95 فارغ التحصيل مي شم.فکر مي کردم چون جزوه هاي استادام رو بلدم پس عمران بلدم الان مي بينم که چقدر سطح درسيم پايينه. ولي رياضيم بد نيست در حال حاضر بدون خوندن معادلات حدود 35 مي تونم بزنم. ولي توي طراحي سازه و ايتبسو اتو کد و کلا علم عمران به اين نتيجه رسيدم که شايد متوسطم نيستم.حالا خواستم از تجربه دوستاني هم که در کار اجرايي سابقه دارن ويا راه درسو انتخاب کردن يا تو هردوتاش موفق عمل کردن استفاده کنم براي تصميم گيري بهتر.در حال حاضر من تا آخر خرداد سال 96 مي تونم به سربازي نرم!ولي خرداد همين 95 هم مي تونم برم سربازي.بعضي ها مي گن قبل از فارغ التحصيليت تجربه کارگاه جمع کن براي خودت بعضيا هم ميگن تا سال بعد بشين بخون.(چون زبانم هم خوبه)تا ارشد قبول شي.از طرفي هم من نزديک 26 سالمه و چند جا هم قبول کردن من برم سره کار(کارگاه نه طراحي).حالا به نطر شما عمران تو کدوم سمت موفقيتاش بهتره؟اگر با تجربه هايي که خودشما الان داريد جاي من بوديد چه کار مي کردين.مدرک دانشگاهمم آزاده زياد خوب نيست.ر
کلا به نظر شما طراحي بهتره يا کار اجرا و عملي؟
مي دونم هرکس شرايطش فرق مي کنه و بايد خودش بسنجه ولي فکر ميکنم نظرات شما کمک کنه ديد بهتري براي انتخاب داشته باشم چه اينکه من با خيليهاي ديگه هم(استادو کار فرما و غيره)صحبت کردم
کلا به نظر شما طراحي بهتره يا کار اجرا و عملي؟
مي دونم هرکس شرايطش فرق مي کنه و بايد خودش بسنجه ولي فکر ميکنم نظرات شما کمک کنه ديد بهتري براي انتخاب داشته باشم چه اينکه من با خيليهاي ديگه هم(استادو کار فرما و غيره)صحبت کردم