موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1391/11/20 ، 01:00 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1391/11/20 ، 01:05 صبح، توسط masoud aghajani.)
باعرض سلام وتشكر. چون ايتبس سقف شيب دار و بعنوان رمپ ميشناسه ونه روف و يه جورياي ضعف داره اگر دك تعريف كنيم. ميايم يك دال تعريف ميكنيم و وزن بتنش و صفر ميديم وبارمرده زندهاش رابصورت سهمي به تيرها ميديم. اونجوري كه من ميدونم ولي اجازه بديد دقيق ترشو ميپرسمو ميگم ولي مي دونم كه قاعده اصلي مدل كردن سقف شيب دار اينجوريه. مهندس شطرتجي كردم تيرريزي و و مشكلم حل نشد. راجع به پيغام خطايي كه هنگام اناليز ميده چيزي نگفتين؟خطاي طراحي كه نيست؟
يه سوال ديگه مهندس . ازكجا بفهمم اين تنش تير خطرناك يا نه؟. مثلا در ستون تا 1.05 قابل قبول است ولي قرمز نشون ميده. براي تير همچين قاعده اي هست؟ ممنون ميشم توضيح بدين
موضوعها: 3,884
اعتبار:
222
سپاس ها 38
سپاس شده 505 بار در 924 ارسال
شطرنجی که باید بکنی چون اصول این جور سازه های بارگذاری شطرنجی هست
تیر هم اگه جواب نده باید ببینید دلیلش چیه ولی اغلب اگه قرمز شد باید مقطع افزایش پیدا کنه
موضوعها: 346
اعتبار:
65
سپاس ها 0
سپاس شده 21 بار در 83 ارسال
به نظر من اگه دو سازه جدا از هم را به صورت دو فایل جداگانه مدل و طراحی کنید بهرته .احتمال انکه برنامه در این حالات اشتباه کنه خیلی زیاده چون ممکنه در اعمال نیروی زلزله مخصوصا در سازه هایی که دارای تعداد طبقات بالا هستند دچار اختلال شود . من پیشنهادم به شما اینه که هر قسمت از سازه را جداگانه مورد بررسی و طراحی قرار دهید
موضوعها: 5
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ممنون از كمكاتون. اون پيغام خطايي كه هنگام اناليز ميده چيه؟