موضوعها: 35
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام...ببخشید کسی این پروژه رو چکش نکرد ؟؟؟؟؟؟
اعتبار:
9
سپاس ها 0
میخوام بدونم این پروزه از نظر مدل سازی وتعداد زیاد ستون ها ایراد نداره؟؟؟من طبق ستون گذاری نقشه معماری مدلش کردم البته فقط تونستم یه ردیف ستونو کم کنم ...
موضوعها: 9
اعتبار:
5
سپاس ها 0
1392/6/11 ، 12:14 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/11 ، 12:16 عصر، توسط emispid.)
سلام
1-به تیرهای پله بارزنده دادید؟در سقف ترسیمی پله هم بار زنده کم دادید.
2-به کل تیرهای دیواربرشی ضریب ترک خوردگی وبه تیر سقفی دیوار بارگذاری متعارف اعمال شود.
3-بارهای زنده ومرده کنسولها وارد شده بار معادل قانم آن هم محا سبه ودر گف کنسول اعمال شود.بدون اعمال این بار ترکیب بارهای حاوی ezبی تاثیرند.
4-درمورد تعدادستون اگر پلان معماری را آپ کنید میشه نظر داد.
اعتبار:
9
سپاس ها 0
بله بار زنده حدود 525 کیلوگرم برمتر مربع وارد کردم ولی چون تیر فرعی واز نوع نانه دیده نمیشه...در تراز نیم طبقه مشخصه که وارد کردم...تیری واسه دیواربرشی قرار ندادم یعنی همون نانه...بار قائم زلزله رو حساب نکردم در انتخاب ترکیب بارها مربوط به قائمو انتخاب نکردم....بار زنده کنسول هارو 300 و مرده مطابق با سایر طبقات حدودا 665 کیلوگرم وارد کردم
اعتبار:
9
سپاس ها 0
1392/6/11 ، 12:30 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/11 ، 12:40 عصر، توسط شیوا.)
بله درست میگید چون به صورت سقف رسم کردم اصلا یادم رفت مربوط به پله هستش وباید 350بزارم خیلی ممنون که گفتید...بله الان پلانشو میزارم
موضوعها: 9
اعتبار:
5
سپاس ها 0
1392/6/11 ، 02:39 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/11 ، 02:51 عصر، توسط emispid.)
سلام
این پلان معماری مال پروژه دیگریست لطفا تصحیحش کنید
ضمنا فکر نمی کنم none گرفتن تیر پله گار ضحیحی باشه.اصلا شما اعدادی که برای بار پله در آوردید چقدر بود وبه کجاها اعمال کردید؟جون به نظر میاد سقف ترسیمی شما فقط معادل پاگرد نیم طبقه هست نه معادل خود پله ها.پس لازم هست بار پله را به یک جاهایی اعمال کنی؟!
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سلام بله ببخشید واقعا، انقدر پلان بود باز اشتباه کردم ...من بار پله رو به صورت خطی به تیر نیم طبقه و تیر نان تراز طبقه وارد کردم ...آخه من خیلی تو کار اجرا نبودم یکم برام غیر قابل تصوره تیر باشه در اون قسمت...ولی باشه چشم تیر 30 در 30 میزارم در قسمت پله....من اومدم بار سطح پله رو به نسبت مساحت بارگیر هر تیر(تیر تراز طبقه و تیر نیم طبقه) به صورت خطی روی تیرها وارد کردم مقدار بار در تراز نیم طبقه قابل مشاهده هستش البته با بار دیوارهای جانبی جمع شده ....ولی واسه تراز طبقه مشخص نمیشه چون آکس بندی خاصی براش تعریف نشده و فرعیه... نه فقط پاگرد نیست هم پاگرد و هم پله هاست ....اگه یه اکس براش تعریف کنید متوجه میشید ...ببخشید که من وقت شمارو گرفتم و ممنون از اینکه وقت میزارید ....پلان معماری رو میزارم براتون ...