سلام و وقت بخیر
چند روزیه که موقع وصل شدن به اینترنت پشت سر هم ارور 651 میداد خیلی تو فروم ها و انجمن ها گشتم راه های زیادی رو امتحان کردم اما جواب نگرفتم تا اینکه تو یکی از سایت ها راه متفاوتی دیدم
نوشته بود مودم رو ریست کرده وسپس مجددا با وارد کردن آدرس 192.168.1.1در مرورگرتنظیمات رو انجام دهید
منم قبل اینکه مودم رو ریسیت کنم آدرس بالا رو تو مرورگرم وارد کردم و از تنظیمات بکاپ گرفتم که اگه یهو مشکلی پیش بیاد درستش کنم
بعدش با یک چوب کبریت از پشت مودم ریسیتش کردم بعد از چند ثانیه تمامی چراغ های مودم روشن خاموش شد , الان غیر چراغ lan چراغ دیگه ای روشن نیست حتی چراغ adsl
بعد مشکل اینجاست که 192.168.1.1 رو که میزنم ارور میده اصلا باز نمیکنه با اینکه قبل ریسیت صفحه تنظیمات تو مرورگر باز میشد الان نه
برای کانفیگ کردن هم حتما به اون صفحه برم
کلی اینترنت رو گشتم چیزی عایدم نشد
تا به حال اینطوری تو یه موضوعی گیر نکرده بودم ممنون میشم دوستان کمک کنند
مرسی..
با سلام و احترام
رسول من چندین بار به مشابهات این موضوع بر خوردم
فکر کنم سریع ترین راهی که بتونی ازش جواب بگیری اینه:
اول مودمت رو به یک کامپیوتر دیگه وصل کن اگه کار کرد ویندوزت رو عوض کن و دوباره تمامی برنامه های مودم رو نصب کن
اگه کار نکرد از اون مودم به انوان دکر استفاده کن و یک موم جایگزین کن.
(1392/1/26 ، 10:30 عصر)sabet32 نوشته است: با سلام و احترام
رسول من چندین بار به مشابهات این موضوع بر خوردم
فکر کنم سریع ترین راهی که بتونی ازش جواب بگیری اینه:
اول مودمت رو به یک کامپیوتر دیگه وصل کن اگه کار کرد ویندوزت رو عوض کن و دوباره تمامی برنامه های مودم رو نصب کن
اگه کار نکرد از اون مودم به انوان دکر استفاده کن و یک موم جایگزین کن.
نه!
من فکر میکنم قبل از انجام هر کاری با پشتیبانیت تماس بگیر. راه بهتری هم هست
با تشکر از دوستان عزیز
من چند سال پیش از یک شرکت گرفته بودم اون موقع هم چراغ adsl روشن نمیشد امد فقط یکی دو دقیقه تنظیماتی وارد کرد و چراغ ادس ل روشن شد
الان چند وقته از خود مخابرات میگیرم و خوشبختانه پشتیبانی مخابرات به قدری خوبه که آدم کلا بیخیال پشتیبانی میشه
مشکل اصلیم باز نشدن صفحه 192.168.1.1 تو مرورگره
اونم نیاد نمیشه کانفیگ کرد
به نظرم راه خیلی سختی نباشه
دوستان اگر راهشو بلدین ممنون میشم لطف کنید تشکر..
(1392/1/26 ، 10:38 عصر)rasool ghazali نوشته است: با تشکر از دوستان عزیز
من چند سال پیش از یک شرکت گرفته بودم اون موقع هم چراغ adsl روشن نمیشد امد فقط یکی دو دقیقه تنظیماتی وارد کرد و چراغ ادس ل روشن شد
الان چند وقته از خود مخابرات میگیرم و خوشبختانه پشتیبانی مخابرات به قدری خوبه که آدم کلا بیخیال پشتیبانی میشه
مشکل اصلیم باز نشدن صفحه 192.168.1.1 تو مرورگره
اونم نیاد نمیشه کانفیگ کرد
به نظرم راه خیلی سختی نباشه
دوستان اگر راهشو بلدین ممنون میشم لطف کنید تشکر..
اول مطمئن بشو که کامپیوترت به مودم وصله ...!! از کنترل پنل برو قسمت network and sharing center و ببین روی خطی که از PC به Internet وصل کرده یه علامت تعجب زرد رنگ نداشته باشه .. اگه داشت روش کلیک کن تا خودش درستش کنه ...
واسه تنظیمات از یه مرورگر دیگه استفاده کن(IE)... اگه نشد هیستوری مرورگرتو پاک کن و دویاره 192.168.1.1 بزن .... اگه نشد یه مرورگر جدید نصب کن .... اگه نشد مودمو وصل کن به یه کامپیوتر دیگه و تنظیم کن ... اما مشکل اصلی از ویندوزته ...
با سلام
دو را ه به نظرم می رسه
1- کابل کامپیوترت را به مودم وصل کن واگر چراغ lan روشن شد برو start بعدrun ودر آن تایپ کن cmd,کلید enter را بزن
در صفحه سیاهی مه ظاهر شده تایپ کن ping 192.168.1.1.اگر نتیجه سه با برگشت کم زمان
بود یعنی به مودم ارتباط داری وبا غیرفعال کردن آنتی ویروس می توانی صفحه را بیاوری.
2- اگر نتوانستی ping کنی ابتدا آدرس پ.رت شبکه ات را به192.168.1.2تنظیم کن بعد مظابق بند 1 عمل کن.
موفق باشی
رو یه سیستم دیگه امتحان کردم اما بازم باز نکرد
مشکل از ویندوز نیست
مشکل اینجاست که مرورگر قادر به باز کردن آدرس 192.168.1.1 نیست قبل ریسیت به راحتی باز میکرد الان نه
یه جای یه مشکل کوچیکی وجود داره اما چیه نمیدونم !
اون کاری که گفتید رو انجام دادم یک سری چیزا نوشته از قبیل ماکسیوم =0 مینیموم =0
اما دقیقا نمیدونم پینگ داده یا نه
یعنی اولین باره اینکارو میکنم برام کمی گنگه
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
پینگ موفق sent و received برابر غیر صفر دارد وlost آن صفر است مطابف شکل الصاقی
آنتی ویروست را هم یادت نره برای اتصال موفق به صفحه غیر فعال کنی
فکر کنم مودم زایکسل داری من همین مشکل را باهاش داشتم آخرش با راهنمایی یکی از دوستان وارد به همین زوش حل کردم.