1392/6/2 ، 01:21 صبح
امتیاز موضوع:
درخواست کنترل پروژه
|
1392/6/2 ، 06:54 صبح
بارwall فقط به طبقه بام وارد می شود.
بار دیوار برای طبقات پایین باید از جنس deadباشد. در مورد نیروی زلزله اگر طبقه پایین دیوار حایل باشد نیروی زلزله به جای طبقه baseبه طبقه بالای آن انتقال می یابد.
1392/6/2 ، 10:46 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/2 ، 10:55 صبح، توسط حمید فلاح منش.)
سلام
1-همونطور که آقای مهندس گفتن در ابتدا تراز زلزله اصلاح بشه که به طبع ضریب زلزله هم عوض میشه البته این روش شما درست نیست که نیروی شلاقی به این صورت وارد بشه. شما باید از معادل سازی با آیین نامه Ubc97 برای بارگذاری زلزله استفاده کنید. 2-اصلاح سختی دیوارهای حائل 2 بار انجام شده-1بار در مشخصات دیوار 0.7 و 1 بار هم از منوی مربوطه 3-ترکیب بارهایی که شامل بار دیوار حائل هستن هم باید در نظر گرفته بشه و در کنارش ترکیبات باری با نصف بار دیوار حائل هم باید در نظر گرفته بشه 4-بار معادل سازی در سقف های طبقه ی اول به چه علتی منفی شدن؟!! 5-آیین نامه ubc در خیلی جاها (تا جایی که من میدونم ) قبول نمیکنن 6-ترکیبات بار اصلاح بشه.و پیش فرض ها پاک بشه 7-طول موثر بادبند ها باید 0.7 و 0.5 باشه و دیگه طول مهار نشده نباید تغییر کنه 8-بادبندها 1 تکه مدل بشن 9-سازه شما در ارتفاع نامنظمه مخصوصا به دلیل وجود طبقه ی تجاری که باعث ایجاد طبقه ی نرم میشه 10-سازه شما در جهت y هم نامنظمیه شدید پیچشی داره که باید بادبند ها اصلاح بشن پس سازه باید دینامیکی تحلیل بشه و یا تغییراتی اعمال بشه موفق باشید
1392/6/2 ، 07:46 عصر
آقای مهندس فلاح منش
در این ساختمون با توجه به نا منظمی در ارتفاع و تفاوت در ارتفاع دو بخش سازه ، من درز تعبیه کردم و چون دیوار حائلم دو تکه شد و دور تا دور هر دو بخش اجرا نشده بود تراز زلزله رو در base گرفتم و چون این دو بخش مجزا بودند و به تنهایی منظم هستند از تحلیل استاتیکی به جای حالت دینامیکی استفاده کردم . درسته که بار دیوارای طبقات پایین هم wall تعریف کردم ولی تو ترکیب بارها هم از بار wall استفاده کردم هر چند درباره درستی این استدلالا مطمئن نیستم ولی فقط میخواستم بدونم که شما درزی که من تو ساختمون در نظر گرفتم توجه کردین یا با احتساب این موضوع باز هم باید این اصلاحات رو اعمال کنم؟ اگه براتون امکان داره بیشتر راجع به ترکیب بارهای دیوار حایل توضیح بدین. بار معادل سازی با محاسبه به دست اومد طبق کتاب باجی محاسبه کردم.
1392/6/2 ، 08:16 عصر
یه موضوع دیگه اینکه من ضریب طول موثر بادبند رو 0.5 و 0.67 گرفتم اما نمیدونم چطور نباید تغییر کنه
1392/6/2 ، 08:55 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/3 ، 12:30 صبح، توسط حمید فلاح منش.)
سلام
سعی کنید به ترتیب سوالهارو بر اساس شماره بندی جواب یا دفاع کنید راحت تر میشه من دقت نکرده بودم شما سازتونو 2 بخش کردید این کار درست نیست...شما مود اول سازرو چک کنید متوجه میشید..سازه الان 2 تا زمان تناوب جدا داره باید به صورت دستی نیروی زلزله وارد بشه تا درست انجام بشه در مورد بار wall این روش هم درست هست ولی بهتر هستش نوعش هم بار مرده باشه بار معادل سازی در قسمت هایی که منفی هست به این معنیه که بالا دیوار دارید و پایین ندارید درمورد نامنظمی هم در ارتفاع هم نامنظمه بهتره سازه 1 تکه مدل بشه و با تحلیل دینامیکی شما هم طول موثرو تغییر دادید وهم طول مهاری فقط طول موثرو تغییر بدید
1392/6/2 ، 10:47 عصر
سلام
بله حق با شماست. فقط یه سوال اگه این قسمت های مجزا هر کدوم به طور جداگانه تو یک فایل ایتبز مدل بشوند واز فایل پیوست شده فقط برای انتقال نیروها به سیف استفاده بشه بهتره یا مدل سازی بطور یکپارچه تو یک فایل و بعد تحلیل دینامیکی؟ توی کتاب باجی هم بار معادل سازی منفی شده من فکر نمیکنم دارای اشکال باشه بازم مطمئن نیستم البته
1392/6/3 ، 12:29 صبح
تاپیکی که در همین سایت راجع به بار معادل سازی گذاشتم حتما مطالعه کنید
بهتره باهم مدل بشن تا دردسرش کمتر بشه و شما به هرحال باید دینامیکی تحلیل کنید چه جدا باشه چه باهم |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان