سلام ...با توجه به اینکه میخوام پروژه ی فولادمو شروع کنم و از طرفی وقت زیادی ندارم میخواستم خواهش کنم اگر کسی فایل ایتبسی داره که منوی دیفاینش کامل وکلیه ترکیب بارهای لازم رو داره...با نظرگرفتن برون مرکزی اتفاقی و ترکیب 100.30ممنون میشم اگه برام بزاره توسایت...باتشکر
امتیاز موضوع:
در خواست فایل ایتبس با تنظیمات کامل جهت استفاده در پروژه
|
1392/5/24 ، 10:24 عصر
(1392/5/24 ، 09:20 عصر)شیوا نوشته است: سلام ...با توجه به اینکه میخوام پروژه ی فولادمو شروع کنم و از طرفی وقت زیادی ندارم میخواستم خواهش کنم اگر کسی فایل ایتبسی داره که منوی دیفاینش کامل وکلیه ترکیب بارهای لازم رو داره...با نظرگرفتن برون مرکزی اتفاقی و ترکیب 100.30ممنون میشم اگه برام بزاره توسایت...باتشکر سلام از قایل زیر قسمت aiscبدردت می خورد http://www.mycivil.ir/forum/Thread-نرم-ا...=ترکیب+بار
1392/5/24 ، 11:01 عصر
سلام از راهنماییتون ممنون ولی کمکم نمیکنه من ترکیب بارهارو میدونم چیه ولی یه فایل ایتبس ورژن9.7میخوام که منوی دیفاینش کامل باشه یا حداقل یه سری چیزارو دیگه لازم نباشه خودم وارد کنم مخصوصا ترکیب بارهارو ممنون میشم اگه برام بزارید ..چند روز بیشتر وقت ندارم مرسی
1392/5/25 ، 02:16 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/5/25 ، 04:11 عصر، توسط ebrahimkazemi51.)
سلام پروژه شما چند طبقه هست چون با توسلام ورژن ایتبس من9-7-1هست مشکلی در فایل وجود نداره .فقط مسیر باز کردن فایل باید به زبان انگلیسی باشه یعنی اسم پوشه ها چون ایتبس فارسی را پشتیبانی نمیکنه.فایل را اصلاح کردم دوباره دانلود کنید.جه به ارتفاع طبقه ترکیب بار فرق می کنه.به نظرم این فایل به درد شما بخوره.
1392/5/25 ، 02:29 عصر
سلام اقای مهندس ..روز شما بخیر ..سه طبقه روی پیلوته ولی میخوام ترکیب بارهای 100.30وبرون مرکزی رو داشته باشه..ممنونم اگه میشه با ورژن پایین برام بفرستید چون باز نمیشه ...فکر کنم بایدفایل e2k رو بفرستید بازم ممنون از لطفتون..
1392/5/25 ، 04:14 عصر
فایل دوم را که قرار دادم دانلود کنید.
1392/5/25 ، 04:23 عصر
عالیه مهندس واقعا نمیدونم با چه زبانی تشکر کنم همونی که میخواستمه ..مرسی
1392/5/25 ، 10:45 عصر
(1392/5/25 ، 04:14 عصر)ebrahimkazemi51 نوشته است: فایل دوم را که قرار دادم دانلود کنید. سلام مهندس در قایل دوم شما نکات خوبی هست.از باکس استفاده شده.محل بادبندها هم درست انتخاب شده که در نتیجه دریفت واپلیفت خوب است.لیکن بار معادل سازی سقف وارد نشده وسقف مجاور opening راه پله ضلب نیست وترکیب بارهای comb3تا comb6را هم متوجه نشدم برای چیست.ما معمولا در صورت لزوم 100 درصد بار زلزله یک سمت را با 30 درصد بار سمت متعامد می گیریم.اینکه شما در هردوسمت 30درصد را گرفتی آیا معنی خاصی داردومبنای فنی یا آیین نامه ای آن چیست. ضمنا در فایل شما دومقطع تنش بالا دارند که برای نرمال کردن آنها نیاز به تعریف باکس جدید box35x35x015 واستفاده از آن می باشد.
1392/5/25 ، 11:14 عصر
بعضی دستکاری های مربوط به ترکیب بار و مقاطع را جهت تعیین ویا معادل سازی ها وتاثیر ان بر سازه انجام دادم که کنترل های زیادی روی ابعاد مقاطع انجام ندادم وهمچنین مبنای آیین نامه ای ندارد بعضی بارها وترکیب بارها را برای طراحی دستی وکنترل آپلیفت قرار دادم ودر کل مقاطع را بهینه سازی نکردم چون کار اجرایی نبود واز ترکیب بار خود آیین نامه ASDبه جهت شباهت با آیین نامه ایران استفاده کردم.
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان