1393/7/13 ، 11:07 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1393/7/13 ، 07:14 عصر، توسط tarahansaze.)
1- پیشنهاد می کنم ابتدا بارگذاری ها رو اصلاح کنید، بعدا ابعاد تیر و ستون رو چک کنین
2- شخصا برای اینکه اجرای تیر بتنی به صورت مفصلی به شکل درستی انجام نمی گیره، این گونه موارد رو خمشی طراحی می کنم.
3- در مورد طره بودن دوستان فرموده بودن... اطلاع چندانی ندارم
4- توضیح در مورد این قضیه یه مقدار زمان بر هست... پیشنهاد می کنم توی سایت جستجو کنید، مهندس های عزیز توضیحات خوبی در مورد بارگذاری راه پله دادن.
(فقط به شدت تاکید می کنم، راه پله شما اشتباه بارگذاری شده، تراز نیم طبقه هم ندارید)
در مورد سقف، شما می تونین در قسمت material اطلاعات بتن رو وارد کنین و یه اسم براش انتخاب کنین (مثلا CONC)، موقع تعریف کردن سقف slab material رو همون CONC انتخاب کنین.
با این حساب موقع وارد کردن بار مرده به کف، وزن بتن رو از بار مرده کم کنین.
مثلا بار مرده کل شما شده 550 کیلوگرم
وزن بتن هم 250 کیلوگرم
با این حساب، وزن بار مرده ی شما عددی برابر با 300 خواهد بود
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو به درستی بیان کرده باشم
در مورد این موضوع که فرموده بودین هیچ بازشویی در دیوارها ندارید!!!
یعنی هیچ در و پنجره ای رو به بیرون برای ساختمان در نظر نگرفتین؟!!!
جای تعجبه!!!
اگر اشتباه نکنم، شما پاسیو هم دارید، بین محور B1,2 و C1,2
در این صورت باید بار دیوارهای پاسیو رو هم در نظر بگیرید، دیگه فک کنم از پاسیو به داخل پلان بازشو داشته باشید!!!
اما در مجموع، پیشنهاد می کنم، یه فایل محاسباتی که اجرا شده و مورد تایید هست رو به دقت بررسی کنین.
موارد گفته شده رو هم تطبیق بدین.
2- شخصا برای اینکه اجرای تیر بتنی به صورت مفصلی به شکل درستی انجام نمی گیره، این گونه موارد رو خمشی طراحی می کنم.
3- در مورد طره بودن دوستان فرموده بودن... اطلاع چندانی ندارم
4- توضیح در مورد این قضیه یه مقدار زمان بر هست... پیشنهاد می کنم توی سایت جستجو کنید، مهندس های عزیز توضیحات خوبی در مورد بارگذاری راه پله دادن.
(فقط به شدت تاکید می کنم، راه پله شما اشتباه بارگذاری شده، تراز نیم طبقه هم ندارید)
در مورد سقف، شما می تونین در قسمت material اطلاعات بتن رو وارد کنین و یه اسم براش انتخاب کنین (مثلا CONC)، موقع تعریف کردن سقف slab material رو همون CONC انتخاب کنین.
با این حساب موقع وارد کردن بار مرده به کف، وزن بتن رو از بار مرده کم کنین.
مثلا بار مرده کل شما شده 550 کیلوگرم
وزن بتن هم 250 کیلوگرم
با این حساب، وزن بار مرده ی شما عددی برابر با 300 خواهد بود
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو به درستی بیان کرده باشم
در مورد این موضوع که فرموده بودین هیچ بازشویی در دیوارها ندارید!!!
یعنی هیچ در و پنجره ای رو به بیرون برای ساختمان در نظر نگرفتین؟!!!
جای تعجبه!!!
اگر اشتباه نکنم، شما پاسیو هم دارید، بین محور B1,2 و C1,2
در این صورت باید بار دیوارهای پاسیو رو هم در نظر بگیرید، دیگه فک کنم از پاسیو به داخل پلان بازشو داشته باشید!!!
اما در مجموع، پیشنهاد می کنم، یه فایل محاسباتی که اجرا شده و مورد تایید هست رو به دقت بررسی کنین.
موارد گفته شده رو هم تطبیق بدین.