موضوعها: 11
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
1393/9/9 ، 10:25 صبح
سلام دوستان. و مهندسین عزیز
البته میدونم شاید الان دیر باشه واسه پرسیدن این سوال ولی خوب میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست
اما سوال من اینجاست...
میخواستم بدونم با توجه به اینکه آیین نامه های ساختمانی به تازگی عوض شدن یا به عبارتی دارای ویرایش جدید هستند برای کنکور ارشد 94 که همین بهمن امسال برگزار میشه برای درسهایی مثل فولاد طراحان سوال از کدوم آیین نامه ها استفاده میکنن (قدیم یا جدید).
پیشاپیش از عزیزانی که جواب میفرمایند تشکر فراوان دارم.
یا حسین مظلوم...
موضوعها: 11
اعتبار:
0
سپاس ها 0
دوستان یعنی کسی نمیدونه! چرا کسی جواب نمیده حد اقل تو نظر سنجی نظر خودتونو اعلام کنید!
یا حد اقل بنوسید نمیدونم! تا آدم حداقل بدونه سایت زندست!
بازم تشکر..
موضوعها: 13
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام
اصولا باید از ایین نامه قدیمی استفاده بشه در غیر اینصورت باید اطلاع رسانی میشد ولی برای رسیدن ب جواب قطعی میتونی تو سایت سری عمران سرچ کنی
موضوعها: 84
اعتبار:
15
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 0 ارسال
آئین نامه جدید چون امتحان نظام مهندسی را سازمان سنجش بر اون اساس گرفت ومتولی هر دو امتحان این سازمانه.
موضوعها: 83
اعتبار:
49
سپاس ها 20
سپاس شده 50 بار در 11 ارسال
(1393/9/9 ، 10:25 صبح)MOHANDES_ZAMANI نوشته است: سلام دوستان. و مهندسین عزیز
البته میدونم شاید الان دیر باشه واسه پرسیدن این سوال ولی خوب میگن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست
اما سوال من اینجاست...
میخواستم بدونم با توجه به اینکه آیین نامه های ساختمانی به تازگی عوض شدن یا به عبارتی دارای ویرایش جدید هستند برای کنکور ارشد 94 که همین بهمن امسال برگزار میشه برای درسهایی مثل فولاد طراحان سوال از کدوم آیین نامه ها استفاده میکنن (قدیم یا جدید).
پیشاپیش از عزیزانی که جواب میفرمایند تشکر فراوان دارم.
یا حسین مظلوم...
سلام
تاجایی که بنده چند سال پیش اطلاع داشتم سوالات به گونه ای طراحی میشد که فارغ از آیین نامه بود. ولی اگر جدیدا روال عوض شده بنده اطلاعی ندارم.
موفق باشید.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.