امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی ضروری
Wink 
سلام دوستان
یه سوال دارم در مورد ماده 100 شهرداری...میدونم شاید جای درستی مطرح نکردم سوالمو ولی خیلی خیلی ضروریه.
ما توی سال ۸۵ یک ساختمان درست کردیم و همه چی قانونی بوده( پروانه، نقشه و..) منتها پارکینگ رو خودمون حذف کردیم.. و حدود همان سال از طریق ماده 100 شهرداری چیزی حدود 150 هزار تومن جریمه بخاطر حذف پارکینگ تعلق گرفت. و متاسفانه ما اون رو پرداخت نکردیم تاااا الان..
حال دیروز یک اخطار دریافت کردیم و پس از مراجعه به شهرداری انها گفتند که باید 2.150 (دو میلیون صد و پنجاه هزار تومان) باید جریمه پرداخت کنید.
حال سوال من این است:
که آیا این مقدار جریمه درست است به نظر شما؟
آیا پرداخت نکردن جریمه ماده صد،داری جریمه اضاف هست؟
لطفا هرکی اطلاع داره کمک کنه،خیلی ضروریه.ممنون
پاسخ
دوست گرامی!
حتما می دونید که با شهرداری نمیتونید در بیفتید!!!!!
تازه این الان برای کدوم شهره که جریمه نداشتن پارکینگش شده بوده 150 تومن!!!؟؟ و البته حالا شده 2 تومن؟؟؟؟
همینقدو هم بدین زودتر که تا شهرداری شهرتون از دیگر شهرها استعلام نگرفته و قیمتشو نبرده بالا!!!
پاسخ
(1394/7/1 ، 02:05 عصر)زینب خوش کلام نوشته است: دوست گرامی!
تازه این الان برای کدوم شهره که جریمه نداشتن پارکینگش شده بوده 150 تومن!!!؟؟ و البته حالا شده 2 تومن؟؟؟؟
همینقدو هم بدین زودتر که تا شهرداری شهرتون از دیگر شهرها استعلام نگرفته و قیمتشو نبرده بالا!!!
یه شهر کوچکی هست توی آذربایجان شرقی که 7-8 تا کارمند داره!!
الان باز رفتم با مسولش صحبت کردم و گفتن که یه جریمه هست که حکم قاضی هست و تغییری نمیکنه که حدود 120 تومن و
اون 2 میلیون هم عوارض تخلف ساختمانی هست ک الان ازش کاربری مسکونی میکنید و طبق عوارض سالانه محاسبه میشه که اگه امسال پرداخت نکنید شاید سال دیگه بشه 3 میلیون!!!
ولی باز قانع نشدم و نمیدونم رو چه حسابی اینا رو محاسبه میکنن
اگه کسی میدونه یه توضیح کوچیکی بده.
ممنون میشم
پاسخ
(1394/7/1 ، 02:46 عصر)afshin_ipe نوشته است:
(1394/7/1 ، 02:05 عصر)زینب خوش کلام نوشته است: دوست گرامی!
یه شهر کوچکی هست توی آذربایجان شرقی که 7-8 تا کارمند داره!!
الان باز رفتم با مسولش صحبت کردم و گفتن که یه جریمه هست که حکم قاضی هست و تغییری نمیکنه که حدود 120 تومن و
اون 2 میلیون هم عوارض تخلف ساختمانی هست ک الان ازش کاربری مسکونی میکنید و طبق عوارض سالانه محاسبه میشه که اگه امسال پرداخت نکنید شاید سال دیگه بشه 3 میلیون!!!
ولی باز قانع نشدم و نمیدونم رو چه حسابی اینا رو محاسبه میکنن
اگه کسی میدونه یه توضیح کوچیکی بده.
ممنون میشم
مهندس عزیز شهرداری قانون خاصی نداره..حتی آنالیز و صورت وضعیتش با بیرون و شرایط عرف بازار فرق داره
بهترین کار اینه یا با خود شهردار صحبت کنی یا با شورا

پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Lightbulb راهنمایی برای آزمون نظام مهندسی حسینی11 2 5,129 1398/11/15 ، 04:27 عصر
آخرین ارسال: حسینی11
  راهنمایی در مورد عضویت در سازمان نظام مهندسی navid444 1 1,362 1396/3/25 ، 01:48 صبح
آخرین ارسال: 1q2w3e4rr
Sad راهنمایی در مورد انتخاب رشته majid2rankouh 1 1,529 1392/9/29 ، 03:17 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان