موضوعها: 52
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
دوست عزیز ehsan021 با سلام و تشکر از پاسخگویی
الان اگه توی اکثر سایتهای استخدام دنبال کار بگردی مثلا نوشته به مهندس عمران نیاز داریم که بعضی نوشته باس 3 سال و یا بیشتر سابقه کار داشته باشی و بعضی هم فقط نوشتن که به مهندس عمران جهت کار در فلان شرکت نیاز داریم اکنون که شما شاغلید می توانید بگویید که چقدر از این آگهی ها معتبر است و اینکه این سه سال سابقه و یا بیشتر و یا هر چی آیا می توانیم با کار کردن برای خودمان مثلا کارهای نظارتی و طراحی ساختمانها که به صورت آزاد انجام می شود را بدون اینکه زیر نظر شرکتی باشیم ثبت کنیم؟ اگر می شود چگونه؟ و اگر از درآمدها هم اطلاعی دارید بیان کنین مثلا یه کار نظارتی و یا کار طراحی چقدر درآمد داره؟
ممنون
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان
من لیسانس عمران ندارم اما برای ارشد تغییر رشته دادم و اومدم عمران و الان گرایش خاک و پی دارم میخونم
سوال من اینه که برای گرفتن نظام مهندسی باید حتما لیسانس عمران داشت؟
ینی من بعد از اینکه ارشد رو خوندم تازه برم لیسانس بگیرم؟؟؟ و بعدش تازه 3 سال دیگه هم ازش صبر کنم؟
مدرک لیسانس چه دانشگاه هایی معتبره؟ میشه پیام نور برم لیسانس عمرانو بگیرم؟ میشه در حین دوسال سربازی برم لیسانس پیام نور رو بگیرم؟
با توجه به تطبیق واحد هام میتونم نصفش رو تطبیق بزنم و تقریبا نیازه دو سال بخونم تا لیسانس عمران بشم؟
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟
موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
(1393/10/16 ، 07:55 عصر)SPECIAL ALIREZA نوشته است: با عرض سلام خدمت دوستان
من لیسانس عمران ندارم اما برای ارشد تغییر رشته دادم و اومدم عمران و الان گرایش خاک و پی دارم میخونم
سوال من اینه که برای گرفتن نظام مهندسی باید حتما لیسانس عمران داشت؟
ینی من بعد از اینکه ارشد رو خوندم تازه برم لیسانس بگیرم؟؟؟ و بعدش تازه 3 سال دیگه هم ازش صبر کنم؟
مدرک لیسانس چه دانشگاه هایی معتبره؟ میشه پیام نور برم لیسانس عمرانو بگیرم؟ میشه در حین دوسال سربازی برم لیسانس پیام نور رو بگیرم؟
با توجه به تطبیق واحد هام میتونم نصفش رو تطبیق بزنم و تقریبا نیازه دو سال بخونم تا لیسانس عمران بشم؟
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟
سلام
ملاك صدور پروانه مدرك كارشناسي مي باشد و غيراز آن راهي وجود ندارد و حتما بايستي براي پروانه مرتبط ليسانس مرتبط داشت.
ملاك سه سال از مدرك كارشناسي مي باشد و ارشدي باعث كسر سال خواهد شد كه بعداز مدرك كارشناسي صادر شده باشد.
ملاك داشتن دانشنامه كارشناسي مي باشد و مهم نيست از چه دانشگاهي باشد. فقط براي اينكه پروانه طراحي بگيريد بايد ليسانس شما داراي شرايطي باشد.
براي اطلاعات بيشتر به مسكن و شهرسازي شهرستان خود مراجعه كنيد.
موفق باشيد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.