1393/12/6 ، 09:58 عصر
(1393/7/24 ، 06:46 عصر)CivilS نوشته است:(1393/7/24 ، 01:07 عصر)omid_rch نوشته است: سلامسلام
با تشکر از مهندسینی که واقعا پاسخگو هستند
و همچنین ممنون از مهندس سیویل
مهندس یه سوال که خیلی هم به نظرم زیاد پرسیده میشه اینه که بعضی ها میگویند که برای پروانه کار باید سابقه کار سه ساله داشته باشی و توی یک شرکت با 10 سال سابقه کار دو مهندس با سابقه کار بالا براتون سه سال رو تایید کنند باید کار کنی تا پروانه کار بتونی بگیری؟ واقعا این درسته یا شایعه اس.
من که خودم پرسجو می کنم می گن نیازی به این سابقه نیست و می تونی توی آزمون های نظام شرکت کنی ولی بعضی جا ها میبینم میگن باید این سابقه کار باشه حالا ممنون میشم اگه پاسخ به این سوال رو از روی یه منبع موثق بیان کنین که همه بدونن خیلی عالیه چون توی این اوضاع بد کاری حالا از کجا باید سابقه کار و پیدا کرد؟
بازم ممنون
بله سابقه کار نیازه. اما نه به این صورت که شما میگید
یه کارت هست که باید پر بشه ، این کارت دو رو داره. یک رو مربوط میشه به کسانی که سابقه کار دارن، سابقه کار مربوط به رشته (مثلا کار اجرای ساختمون یا کار طراحی ساختمون و ...) که این فرم رو پر میکنند و زیرش از جایی که کار براش میکردن امضا میگرن و مهر میکنند
روی دوم هم باز مربوط میشه به کسی که سابقه کار داره، منتها نیاز به مهر و امضای دو نفر پروانه دار، با سابقه کاری بالای 10 سال داره، که این فرم رو پر کنند و کارهای انجام شده توسط شما هم تو جدول بالای این صفحه نوشته میشه که باید جوری باشه تاریخاش که سه سال حتما بشه
سابقه کار نیازه حتما اما نه به این جدیت. شما حتی اگر هم سابقه کار نداشته باشی، میتونی از روی دوم برگه استفاده کنی. پروژه هایی که اجرا شده تا حالا رو، و در اون نقش داشتید یا نداشتید رو بنویسید تو جدول و از دو نفر از مهندسان پروانه دار که شرایط خواسته شده رو دارند، بخواید که براتون مهر و امضا کنند
معمولا در این مورد سختگیری نمیشه. ولی خودتون سعی کنید تا قبل از گرفتن پروانه حتما در یه سری از پروژه ها شرکت کنید تا آشنایی با کارهای اجرا و طراحی داشته باشید
در ضمن روی پروانه به عنوان کار حساب نکنید. درامد و دردسرش انقدری نیست که بخواید به عنوان کار ثابت بهش فکر کنید. شاید بتونه یه کمک درامد باشه
مسئولیتش فوق العاده در مقابل پولی که میگیرید بالاست
موفق باشید
(1393/12/6 ، 08:58 عصر)شب برفی نوشته است:دوست عزیز سلام(1393/12/5 ، 02:33 صبح)شب برفی نوشته است: سلام به همه دوستان
من آبان93 اجرا ونظارت قبول شدم.برای دریافت پروانه اشتغال باید سابقه کار داشته باشی به مدت 3سال که من ندارم متاسفانه.خواستم بدونم هدف از امضای دو مهندس
با 10سال سابقه کار چیه؟یعنی امضاشون حکم ضامنو داره؟من اگه برم دومهندس با این شرایط پیدا کنم برام امضا میکنن راحت؟
کافیه تاپیک های قبلی رو هم یه سر بزنید سوالتون قبلا پرسیده شده مثل نقل قول بالا.
موفق باشی
تشکر و اعتبار یادتون نره
[URL=][/URL] برای دسترسی به فایل باید عضو سایت شوید (کلیک کنید)
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد