موضوعها: 52
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
سلام یک سوال دیگر هم که وجود دارد این است که آقای مهندس پروانه کار مهندسی بیشتر برای چه کارهایی مورد استفاده قرار می گیرد و مثلا کسی که ان را گرفت می تواند شروع به چه کاری کند ؟
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
موضوعها: 52
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
ممنونم مهندس
مهندس مزایای دیگه ای هم داره این پروانه کار مثلا تو کارهای دیگه ای هم کاربرد داره و یا تنها برای نظارت و یا طراحی می شه ازش استفاده کرد و یا بهتر بگم کسی این پروانه کار رو بگیره روی کارش تاثیر داره مثلا بنده اکنون که کارم با پیمانکار هست مثلا اگه این پروتنه کار رو داشتم سودی دیگه غیر این اینکه مثلا کارهای نظارتی و یا طراحی رو انجام بدم باهاش می تونه داشته باشه ؟؟؟؟
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
موضوعها: 13
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
به پیشنهاد آقای مهندس یهنیا من اومدم اینجا سوالمو مطرح کنم...حالا ببینم کسی جواب میده آقای مهندس
خانوما
آقایون
سلام و عرض ادب
دو سه تا سوال دارم خواهشا کسانی که میتونن کمک کنن جواب بدن مخصوصا اونایی که تو آزمون های سال های قبل شرکت کردن
اولی : این حرکته معقولیه که آزمون نظارت و اجرا با هم شرکت کنم بعدش محاسبات؟؟
دوم : از الان بخوام شروع کنم چجوریاس؟ اگه فقط مبحث ها رو بخونم(بدون کتاب اضافه) کفایت میکنه(برای نظارت و اجرا)یا خیر؟
خواهشا توجه کنید که بنده شکر خدا شاغلم(غیرمرتبط به رشته عمران) ..روزانه چند ساعت بخونم کافیه؟
سوال سوم و اخرین سوال :کوتاه ترین راه برای اینکه سه سال سابقه مرتبط داشته باشم چیه؟ میشه پول داد به دو تا مهندس؟
یاعلی
موضوعها: 13
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
چون خوشم اومد از جواب دادنتون
یه سوال دیگه میبپرسم : میتونید منابع لازم جهت آزمو نظارت و اجرا رو از طریق لینکی،تاپیکی ،جزوه ای ، بالاخره راه دیگه ای معرفی کنید بهم میخام اول
آمادشون کنم بعد با خیال راحت از منابع خودم بشینم بخونم...نه اینکه هم فکر کنم منابعم کمه
بازم ممنون بابت پاسخگویی خلاصه شفاف شما...