موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
من عضو نظام مهندسی استان مازندران هستم ولی در حال حاضر در تهران می باشم ایا امکان این هست که آرمون رو در تهران شرکت کنم و به مازندران نرم؟
در زمان ثبت نام که مشکلی نبود و تونستم تهران رو انتخاب کنم اما به نظر دوستان مشکلی پیش نمیاد؟
موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
(1395/4/5 ، 10:54 صبح)rabouri نوشته است: سلام وقت بخیر
یه سوال واسم پیش اومده بنده 31/6/93 مدرک کارشناسی عمران رو گرفتم و 25/4/90 مدرک کاردانیم رو که رشته کارهای عمومی ساختمان حالا میتونم تو آزمون مهندسی پایه 3 شرکت کنم یا نه
با تشکر
سلام
خیر. شما چندین روز اگر زودتر فارغ التحصیل میشدید امکان شرکت داشتید. در آزمون بعدی مجاز به شرکت خواهید بود.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام من کارشناسی نا پیوسته دارم و قصد شرکت در آزمون عمران محاسبات را دارم. تا انجاییکه اطلاع دارم در تاریخ 25/5/94 کمیسون ماده 7 هم کارشناسی ناپیوسته - تکنولوژی عمران را مجاز به شرکت در آزمون محاسبات کرده بود. من موفق شدم اجرا ونظارت را ثبت نام کنم.
موضوعها: 35
اعتبار:
1
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
سلام خدمت مهندسین عزیز
باور بفرمایید از بس این سوال رو از هرکی پرسیدم و هرکی یجور جواب داد خسته شدم
آیا برای گرفتن مهر نظارت و اجرا و محاسبات و طبیعتا شرکت در آزمون های مربوطه, فقط کافیه 3 سال از اخد مدرک کارشناسی بگذره؟ یا 3 سال سابقه بیمه میخواد و سابقه کار و این که دوتا مهندس پایه 2 و بالاتر بنویسن امضا کنن ک مثلا این مدت رو کار کرده شخص مورد نظر چیه؟
واقعا ممنون میشم جواب مشخص و واحدی بدین به سوالم...
ممنون
موضوعها: 25
اعتبار:
7
سپاس ها 0
سلام خدمت دوستان
آیا در هنگام سربازی اگه سه سال از مدرک کارشناسی بگذره می تونیم توی امتحان نظام مهندسی شرکت کنیم و آیا میشه پروانه اشتغال به کار گرفت؟؟
با تشکر
موضوعها: 34
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
از دوستان تکنولوژي کسي هست مهر نظارت طراحي يا اجرا داشته باشه عکسشو آپلود کنه ممنون ميشم
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چزیه که من هستم
اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی
موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
(1395/5/9 ، 08:50 عصر)saeed0089 نوشته است: سلام خدمت دوستان
آیا در هنگام سربازی اگه سه سال از مدرک کارشناسی بگذره می تونیم توی امتحان نظام مهندسی شرکت کنیم و آیا میشه پروانه اشتغال به کار گرفت؟؟
با تشکر
سلام
منعي از بابت كارت پايان خدمت براي شركت در آزمون وجود ندارد ولي جهت اخذ پروانه اشتغال بايستي خدمت سربازي شما تعيين تكليف شده باشد.
موفق باشيد.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.