موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ببخشيد وقتي نقاط بين خطوط تراز هست ارتفاع نقطه چي ميشه؟
وقتي سرعت طرح 80 وحداكثر شيب مجاز 5% باشد و اختلاف هر خط تراز 5 باشد وقتي مي خواهيم L (طول دهانه پرگار ) را بدست آوريم در فرمول واحد ها چگونه هست؟
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام من i=6% بدست آوردم با مقیاس 1/200 L چقدر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
موضوعها: 18
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام
دوستان درباره تعیین خط مسیر بر روی توپوگرافی در برنامه لند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
من یک تئپوگرافی اماده با مقیاس 1/2000 دارم که در برنامه لند دستکتاپ بازش کردم حداکثر شیب رو 5 درصد در نظر گرفتم ( تپه ماهور و راه اصلی میباشد)
حالا با رابطه های موجود دهانه پرگار باید 10 سانتیمتر باز بشه این مقدار رو اگه بخوام در برنامه لند برنم چقدر میشه؟ با 10 که میزنم دایره ها خیلی کوچیک می افتن که با خطی که روی پلاتی که از نقشه با همین مقیاس روی A0 گرفتم همخوانی اصلا نداره و طبق مقیاس هم میرم عدد 20000 بدست میارم که اصلا روی نقشه نمی افته خیلی با قطر بزرگ میزنه لطفا راهنمایی کنید که در برنامه دایره به چه شعاعی بزنم؟
درضمن من برنامه رو که نصب کردم گزینه Line/Curves نداره قبل از ترسیم ایا تنظیمات خاصی وجود داره که این گزینه به منوهای ابشاری برنامه اضافه بشه
با تشکر فراوان
اعتبار:
0
سپاس ها 0
با سلام من چطور می تونم اختلاف ارتفاع منحنی های تراز رو پیدا کنم چیزی رو نقشه من نیست خواهشن کمک کنید؟؟
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
مهندس امن خانی
پرگار زنی تون چطوری یک خط تراز رو رد کردین رفتین رو خط تراز بعدی آیا همچین چیزی امکان داره
باید خط تراز بعدی رو قطع کنه بعد بریم رو خط تراز بعدی
منظورم بعد از مبداء دومین خط تراز
موضوعها: 1
اعتبار:
0
سپاس ها 0
در civil 3d به همان صورت پرگار زنی میشه منظورم از نظر محاسباتش هستش
دهنه پرگارم بدست اوردم 6.25cm وقتی توی برنامه می زنم هیچکدم از خطها رو قطع نمی کنه اما توی پرینت نقشه تو گرافی قطع می کنه دلیلش چیه