موضوعها: 17
اعتبار:
4
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
در جهت عمودی نمیتونم دیوار برشی بذارم !
فقط در جهت افقی
من دو تا پله دارم ! باکس وسط باشه اون پله کجا باشه؟
اعتبار:
4
سپاس ها 0
برای دیوار برشی فکر کنم توی نما بکار بره هم جلوی نور راه پله رو میگیره ! هم اینکه بهینه نیست ! چون شمال و جنوب خیابانه و شرق و غرب همسایه !
به نظرم جزو دیوار های داخلی باشه بهتره ! نیروی بیشتری رو جذب میکنه و سازه تغییر مکان کمتری داره !
موضوعها: 52
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
دوست عزیز سلام
تا کنون تا چه مرحله ای پیش رفتید و طرحتون رو تا کجا پیش بردید و دقیقا بفرمایید که آیا پلان را استاد تعیین کرده و با اینکه طرح اولیه توسط خوتون رسم شده و همچنین یک سری مشخصات رو بیان کنید که بیشتر راهنماییتون کنم.
منتظرم
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
موضوعها: 52
اعتبار:
21
سپاس ها 1
سپاس شده 2 بار در 1 ارسال
خوب یک نکته رو نگفتید این طرح برای ارئه به درس نقشه کشیه و یا درس طراحی بتن.
اگه درس معماری است که بحث دیگری است چون استاد بیشتر تاکید داره که شما بتونید یک طرح اولیه ای بدید و تمام پارامترها رو هم براش رسم کنید و دیگر نبایستی خیلی خودتون رو روی بحث دیوارهای برشی درگیر کنید چون درس طراحی بحثش خیلی فراتر است همچنین اول بگید که الان دانشجوی چه مقطعی هستید و ترم چند هستید؟
اگه هنوز ترم 2 و یا 3 هستید که آنقدر هم نبایستی روی بحث دیوارهای برشی تاکید کنید و شما می تونید یک محلی رو با توجه به آنچه آموختید در نظر بگیرید و با راهنمایی از استادتون محلش رو تعیین کنید.
الان فکر کنم گرفتید چی میگم چون بایستی اول این قضیه روشن بشه که ما می خواهیم چه کنیم الان بنده می تونم بگم دیوارها رو کجا بزار و یا چکار کن ولی چیزی که مهمه این که اول بایستی بگید که می خواهید پروژه معماری تحویل بدید و یا پروژه طراحی؟
این و برام روشن کن تا بریم سر پله ی بعد
در ضمن بگو کی باس تحویل بدی؟
منتظرم
تشکر و اعتبار یادتون نره
به زودی آموزش نحوه ی انجام نقشه کشی
با اتوکد در سایت آموزش امید آغاز می شود
آموزش نحوه انجام پروژ راه سازی و بتن و فلز و نقشه کشی با اتوکد
اعتبار:
4
سپاس ها 0
من پلان ستون گذاری رو انجام دادم. فایلشو برات بفرستم چک میکنی درسته یا نه؟