موضوعها: 36
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام.برای درس پروژه فولاد یک سازه 4 طبقه بر روی پارکینگ دارم که در سمت شرق و غرب این سازه سازه های دیگری احداث شده( سازه اطراف هم ارتفاع سازه مربوط به پروژه هست) می خواستم بدونم میتونم از محاسبه نیروی باد صرف نظر کنم؟ شمال و جنوب این سازه خیابان و کوچه هست.
در دیده به جای خواب آب است مرا
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
1392/8/15 ، 09:31 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/8/15 ، 09:50 عصر، توسط کیوان بابایی.)
معمولا سازهای بلند برای lمحاسبه نیروی با داعمال میشوند در این پروژه قبل چشم پوشی می باشد.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
1392/9/21 ، 11:06 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/9/21 ، 11:08 عصر، توسط aref71.)
برای پروژه یک پلان ترسیم کردم سازه فولادی 4طبقه روی پارکینگ.بعد استاد نقشه رو دید گفت که ارتفاع همکف 4.20باشه و امضا کرده و حق تغییر ندارم .بارگذاری پروژه بخشی رو انجام دادم.اما مسئله اینه که کار اشتباهه.یعنی چه جوری در همکف ارتفاع 4.20 رو هم مغازه طراحی کنم و هم پارکینگ یعنی پارکینگ که نمیتونه2.4 بیشتر باشه بعد مغازه هم که هست4.20 حالا این نامنظمی ارتفاع که داره رو چی کار کنم .چون روی همون پارکینگ و مغازه در هر طبقه یک واحد ساخته میشه .بعد مگه میشه در یک طبقه1.8 اختلاف ارتفاع وجود داشته باشه.دوستان خواهشن بگین چیکار کنم .
موضوعها: 0
اعتبار:
1
سپاس ها 0
شما ارتفاع سازه رو همون 4.20 بیگیر بعدش واسه پارکینگ سقف کاذب میزنی 1.8متر میاریش پایین فقط باید در آخر شرایط طبقه ضعیف و نرم رو به دلیل ارتفاع زیاد طبقه همکف طبق 2800 کنترل کنی
اعتبار:
0
سپاس ها 0
این سقف کاذبی که گفتید بالای پارکینگ بزنم به ضخامت1.8متر این رو دقیقا چه جوری بارگذاری رو حساب کنم.یعنی جزییاتش چی جوره(مصالح هایی که به کار ببرم چی هستند و به ضخامتهای چند)؟
همین مشکل رو توی پروژه بتن دارم ولی یه مقدار وضعیت بدتره.اررتفاع مغازه ها5.5متر هست و اگه ارتفاع پارکینگ رو2.40 بگیرم 3.10متر اختلاف میمونه آیا میشه این ارتفاع بزرگ که به اندازه یک سقف هست رو با سقف کاذب پر کرده؟
موضوعها: 172
اعتبار:
82
سپاس ها 0
سپاس شده 5 بار در 0 ارسال
1392/9/22 ، 11:31 صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/9/22 ، 12:17 عصر، توسط کیوان بابایی.)
در مبحث ششم دو مورد از سقف کاذب مشخص شده است :
سقف کاذب با اندود سیمانی : 75 کیلوگرم بر متر مربع
سقف کاذب با اندود گچی : 50 کیلوگرم بر متر مربع
برای محاسبه بارگذاری نیاز به جزییات اجرایی یک سقف کاذب در طول و ضخامت مسخص نیاز دارید که کار دشواری نسیت .
به فرض برای سقف کاذب بدون هیچ فاصله طولی از بال پایینی تیر نیاز به ( رابیتس - آویز از جنس آرماتور به قطر 6 میلیمتر ویا سیمهای فولادی مورد ساتفاده در سقف کاذب با قطر 10 میلیمتر مربع و اندود گچ ) بر حسب ضخامت مشخص مقدار جرم آن از مبحث ششم استخراج می شود .
در صورتی که در ارتفاع زیادتر اجرای سقف کاذب دارید . نیاز به ( پروفيل هاي اصلي افقي (شبكه اصلي) - پروفيل هاي فرعي افقي (شبكه فرعي متصل به شبكه اصلي) ، پروفیلهای مورد استفاد در این زمینه نبشی ها و یا خود آرماتور و یا ناودانی در بعضی مواقع می باشد. برای این مورد هم آویز نیاز دارید و همچنین زیر کار از رابیتس و یا صفحات آلومنیومی ویا صفحات پی وی سی استفاده می شود )
موفق باشید
موضوعها: 9
اعتبار:
5
سپاس ها 0
1392/9/22 ، 12:05 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/9/22 ، 12:20 عصر، توسط emispid.)
سلام
این موردی که شما اشاره کردید بسیار نادر است لذا پیشنهاد ابتکاری لازم دارد.
به نظر من سعی کنید به جای سقف کاذب ،در فضای فوق انباری احداث کنید واز پله نیم طبقه همکف دسترسی دهید.برای کاهش اثر ستون کوتاه (در سازه بتنی) وطبقه نرم (در هردونوع سازه) پیشنهاد می کنم دیوار دوطرف پارکینگ و ادامه اش تا سقف هم کف را هم از المان با سختی بالا نظیر دیوار برشی ویا بادبند استفاده کنید.
سقف کاذب معمولش تا نیم متر است وهدف از آن اجرا ودسترسی راحت به تاسیسات موضعی می باشد ونه هم سطح کردن طبقات !
با تمهیدات بالا شما مشکل هم سطحی در طبقه هم کف را حل می کنید و طبقات بالا هم شرایطند ومثل سازه عادی می باشند.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
1392/9/22 ، 02:27 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/9/22 ، 02:28 عصر، توسط aref71.)
الان این دوستمون که گفت از این فضا برای انباری استفاده کنم راه حل خیلی خوبی هست چون در پروژه فولاد من وقتی بخوام در همکف مغازه حتی یکی در نظر بگیرم دیگه از مابقی فضا بخوام هم پارکینگ و هم انباری جا بدم کار مشکلیه بنابراین با ا نتقال انباری به اون نیم طبقه مشکل پارکینگ به دلیل کمبود فضایی که داشتم دیگه حل میشه.اما سوال اینجاست که:وقتی من در همکف برای نیم طبقه پله جداگانه از پله دسترسی واحدها داشته باشم اون وقت این پله نیم طبقه یه وزنی داره دیگه یعنی باید وزن این پله به پله اصلی جمع بشه؟
2-وزن سقف نیم طبقه پیشنهادی جزء کدوم طبقه به حساب میاد.
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سلام.دوستان خواهشن در رابطه با سوال بالایی راهنمایی کنید.
موضوعها: 51
اعتبار:
5
سپاس ها 0
سلام به نظر من تو همون 5.2 رو مدل کن با بقیش کار نداشته باش مگه استاد شما گفته معماری و سقف کاذب رو هم براش ببری؟
شما فقط محاسباتتو انجام بده و ببر معماریش مربوط به مهندس معمار ...اگه نما و برش رو داری نگاه کن ببین چکارکرده از اونجا متوجه میشی اگه خیلی کنجکاوی :)