1392/2/22 ، 08:36 عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/2/22 ، 08:37 عصر، توسط rythm.)
سلام
من میخوام وقتی از یک لیست مثلا یک IPE رو انتخاب میکنم در سلولهای معینی مشخصات اون IPEها رو بنویسه
(در عکس پیوست : وقتی در خانه B2 از لیست IPE140 رو انتخاب میکنیم در خانه های B3 تا B7 از جدول مشخصات رو بیاره)
من یه کم با VLOOKUP سر و کله زدم ولی نتونستم
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
سلام
من یه مشکلی در اکسل داشتم
اول اگه اجازه بدید یه تعاریف و توضیحاتی بدم
تصور کنید چند تا شیت مختلف هست که در همه آنها :
سلول A1 = نام فروشنده
سلول B1 = نام مغازه
ستون A (از A3 به بعد) = کد کالا
ستون B (از B3 به بعد) = نام کالا
ستون C (از C3 به بعد) = قیمت فروش کالا
یعنی هر شیت مربوط به یک فروشنده باشد با قیمت و سایر اطلاعات کالاهایی که آن فروشنده میفروشد
حال می خواهیم در یک شیت جداگانه با نوشتن یک "کد کالا" در یک سلول (مثلاٌ سلول A2) ، فرمول نوشته شده در کلیه
شیت ها جستجو کرده و در ردیفهای جلوی سلول A2 : نام کالا ، قیمت فروش کالا ، نام فروشنده و نام مغازه را
برایمان نشان دهد
با استفاده از تابع vlookup خواستیم انجام دهیم منتها بدلیل عدم مهارت نتوانستیم کاری انجام دهیم
در اصل می خواهیم یک کالا را در فروشنده های مختلف جستجو کرده و نتیجه اطلاعات کامل از آن کالا را به ما نشان
دهد.
توضیح:
ممکن است یک کالا را چند فروشنده داشته باشند ( ممکن است یک کد بصورت تکراری در چند شیت وجود داشته باشد)
در اینصورت بهتر است موارد بعدی (فروشنده های بعدی) از آن کالا در ردیف های زیرین A2 نشان داده شود
حالا لطف میکنید یه راهنمایی کنید که ما چگونه این کار را انجام دهیم ؟
یا زحمت بیشتر اینکه این کار را با مثال یا فایل تستی به ما یاد دهید