امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد برش پانچ؟؟؟؟؟
سلام خدمت دوستان.
من می خوام برش پانچ پروِژه فولادم و کنترل کنم. وقتی از سیف به نیرو های ستون نگاه می کنم به غیر از بار مرده بقیه نیروها در حالت Gravity به صورت منفی نشون داده میشه و بزرگتر از بار مرده. حالاموندم باید اونارو از بار مرده کم کنم یا به صورتم مثبت در ترکیب بار تاثیر بدم؟
اگه ممکن باشه زودتر کمک کنید.
پاسخ
(1392/6/15 ، 11:11 عصر)یوسف نوجوان نوشته است: سلام خدمت دوستان.
من می خوام برش پانچ پروِژه فولادم و کنترل کنم. وقتی از سیف به نیرو های ستون نگاه می کنم به غیر از بار مرده بقیه نیروها در حالت Gravity به صورت منفی نشون داده میشه و بزرگتر از بار مرده. حالاموندم باید اونارو از بار مرده کم کنم یا به صورتم مثبت در ترکیب بار تاثیر بدم؟
اگه ممکن باشه زودتر کمک کنید.

معمولاً بارهای ثقلی باید جهت آنها رو به پایین باشد ، بار مرده و زنده دارای این شرایط هستند . اما دیگر بارها که شامل زلزله می باشد ، می تواند هر جهتی داشته باشند . شما باید هم اثر مرده و هم اثر زنده و همچنین اثر زلزله را با همدیگر ترکیب نمایید و نه اینکه از بار مرده کسر کنید . وقتی شما در ترکیب بارها از این نیروها استفاده نمایید ، خود به خود نوع علامتهای بارها لحاظ خواهند شد
پرسش و پاسخ در زمینه طراحی سازه های فولادی و بتنی در کانال تلگرام زیر
https://telegram.me/costbook
پاسخ
ممنون آقای مهندس از راهنماییتون.
من الان دارم برش پانچ رو به صورت دستی کنترل می کنم. یعنی ترکیب بارها رو باید دستی کنترل کنم.
الان من باید بارهای با علامت منفی وارد ترکیب کنم یاهمه رو مثبت در نظر بگیرم.
مهندس جان اگه در مورد کنترل برش پانچ و تیری مطلبی دارین ممنون میشم تو سایت بزارین.
پاسخ
(1392/6/16 ، 12:44 صبح)یوسف نوجوان نوشته است: ممنون آقای مهندس از راهنماییتون.
من الان دارم برش پانچ رو به صورت دستی کنترل می کنم. یعنی ترکیب بارها رو باید دستی کنترل کنم.
الان من باید بارهای با علامت منفی وارد ترکیب کنم یاهمه رو مثبت در نظر بگیرم.
مهندس جان اگه در مورد کنترل برش پانچ و تیری مطلبی دارین ممنون میشم تو سایت بزارین.

باید شما بارها را به وسیله ترکیب بارها با هم ترکیب نمایید و بحرانی ترین حالت را در نظر بگیرید . همانطور که قبلاً گفتم شما علامتها را برای هر حالت بار در نظر بگیرید و در ترکیب بارها نیز دقیقا از همان علامتها استفاده کنید . بحث جمع شدن و کسر شدن ، در ترکیب بارها خود به خود به درستی انجام خواهد شد .
در مورد کنترل پانچ در سایت مطالب زیادی وجود دارد که می توانید دانلود نمایید
پاسخ
ممنون از راهنماییتون.
من این ایبوک رو که پیشنهاد کردید و قبلا خریدم اما متاسفانه کنترل برش پانچ به صورت رو نداره.
باز من جستجو میکنم.
(1392/6/16 ، 01:15 صبح)یوسف نوجوان نوشته است: ممنون از راهنماییتون.
من این ایبوک رو که پیشنهاد کردید و قبلا خریدم اما متاسفانه کنترل برش پانچ به صورت رو نداره.
باز من جستجو میکنم.
فکر می کنم توسط مهندس پناهی و یکی دیگر از کاربران ،آموزش نحوه محاسبه برش پانچ به صورت دستی در سایت قرار داده شده است . یه سرپی تو انجمن SAFE بکنید مطمئنن پیدا خواهید کرد
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال در مورد سیف حسین شکوهی 4 2,390 1401/12/4 ، 12:13 عصر
آخرین ارسال: Morteza0121
  سوال در مورد safe . مهم (اعمال تغییرات etabs( One 3 2,780 1399/5/4 ، 11:47 صبح
آخرین ارسال: Saeed_asgari
  سوال : چطور نیروی خاک رو به دیوار بدم (نحوه اعمال نیروی مثلثی ) hamidreza lord 1 1,868 1396/8/27 ، 12:21 عصر
آخرین ارسال: ali agahimand
  کنترل برش پانچ دیوار برشی در نرم افزار سیف 12 AISC 0 1,558 1396/8/1 ، 10:40 عصر
آخرین ارسال: AISC
  اشتباه در محاسبه برش پانچ ؟ 11civil11 3 2,251 1395/11/24 ، 09:45 عصر
آخرین ارسال: فرشاد امن خانی
  سوال در مورد رسم مورب نوار طراحی farvahar_boy 3 3,652 1395/6/19 ، 02:11 عصر
آخرین ارسال: کیوان بابایی
  برش پانچ najme90 2 1,930 1395/5/22 ، 07:11 عصر
  فعال نشدن گزینه برش پانچ در سیف 8 من babanol 1 1,607 1394/8/14 ، 08:35 عصر
  راهنمایی در مورد ظرفیت مجاز خاک - ضروری afshin_ipe 3 2,443 1394/8/9 ، 07:50 عصر
  تاثیر باز شو در برش پانچ اکبر حقیقی 4 2,021 1394/7/16 ، 11:21 صبح
آخرین ارسال: اکبر حقیقی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان