موضوعها: 3
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام / من این ترم پروژه فولاد و بتن دارم ولی چون به نرم افزار ایتبس اشنایی ندارم خودم انجام ندادم / الان استاد بهم گفته از نسیت تنشها خروجی بگیرم ولی بلد نیستم / فقط میدونم باید از file/print table باید خروجی گرفت . ولی مثلا نسبت تنش ستون هارو چطوری بگیرم ؟
موضوعها: 3
اعتبار:
0
سپاس ها 0
کسی نمیدونه چه طوری از نسبت تنش چه طوری باید خروجی گرفت ؟
موضوعها: 35
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سلام با روش های مختلفی میتونید خروجی بگیرید ولی یه روش خیلی خوب که اکثر موارد رو بهتون به صورت خروجی گزارش میده اینه که از گزینه ی file/print table/concrete frame design برید .... گزینه ها رو فعال کنید (البته باید بعد از تحلیل ویا بعد از طراحی این کارو انجام بدید) بعدشم گزینه ی اگه درست بگم گزینه RTF رو فعال کنید بعدشم OKکنید ...در desktop ذخیره کنید ....اینجوری یه دفترچه محاسبات واسه طراحی ایتبس بهتون میده که قابل ویرایشم هست ....شامل کلیه مشخصات آیین نامه ...مصالح ومقاطع تیر وستون ،ترکیب بارها ونسبت تنش ها و میزان ارماتورهای برشی خمشی و.....وهمچنین طراحی تیروستون هستش...البته راه های دیگه ای هم هست که من استفاده میکنم منم به صورت گرافیکی میتونید از پلان ها یا نماها پرینت بگیرید همون قسمت پرینت فکر کنم گزینه ی دوم باشه نوشته گرافیکی....راه دیگه هم اینه که پلانارو به صورت فایل اتوکد ذخیره کنید اینطوری میتونید تغییرات لازم رو برای رسم نقشه های سازه بدید..