موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
1392/8/21 ، 04:55 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/8/21 ، 05:06 عصر، توسط mehdipanahi.)
سلام
با تشکر از شما همکار گرامی. بنظرم متوجه عرایض بنده نشده اید. عرض من مربوط به اثر میانقابی نیست. بحث من روی سوالی بود و اینکه سازه ای 60 متری برای در نظر گرفتن اثر میانقاب برای چه پریودی طراحی شود. پریود تحلیلی این سازه 1.7 ثانیه است. در پاسخ به این سوال به اینجا رسیدم که در تحلیل دینامیکی اثر میانقاب به چه صورت در طرح دیده می شود. در شیوه استاتیکی در قاب خمشی پریود در عدد 0.8 ضرب می شود. حال در تحلیل دینامیکی چه؟ با استناد به کدام بند
در نهایت به اینجا رسیدیم که همپایه سازی برش پایه استاتیکی و دینامیکی برای سازه ای که خود مشمول طراحی استاتیکی نیستند صحیح است یا خیر و اینکه در این بند ذکر شده که همپایه سازی برای سازه های نامنظم، برای سازه هایی است که مشمول تحلیلی استاتیکی هستند و بجای آن از تحلیل دینامیکی استفاده می شود.
در نهایت این می باشد که بنده هنوز به جمع بندی نرسیده و نظر خود را اعلام نکرده ام.
بنظرم ادامه این بحث جالب باشد و به خصوص نتیجه گیری آن.
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام..درمورد بحث هم پايه كردن برشهاي استاتيكي وديناميكي بايد توجه به اين مورد داشت كه در مواردي كه تحليل استاتيكي مجاز نيست (سازه نامنظم بلندتر از 5 طبقه يا 18 متر يا سازه منظم بلندتر از 50 متر) آيين نامه نگران برش پايه طراحي نبوده بلكه آنچه مهم است توزيع مناسب نيروها بر اساس يك الگوي مناسب در ارتفاع مي باشد ومقدار برش پايه تنها محدوديتي براي جمع نيروها مي باشد..تفاوتي نمي كند كه يك سازه منظم باشد يا نباشد بلكه آنچه مهم است اثر تغيير شكل هاي اضافي (اثر مودهاي بالاتر) در تراز هاي انتهايي سازه است مه مسلما در يك سازه نامنظم بيشتر مي باشد.ودراين موارد مجبور هستيم از تحليل طيفي استفاده كنيم تا اثر مودهاي بالاتر در تحليل لحاظ شود.
موضوعها: 83
اعتبار:
45
سپاس ها 15
سپاس شده 41 بار در 11 ارسال
(1392/8/29 ، 02:14 عصر)benyamin12 نوشته است: با سلام..درمورد بحث هم پايه كردن برشهاي استاتيكي وديناميكي بايد توجه به اين مورد داشت كه در مواردي كه تحليل استاتيكي مجاز نيست (سازه نامنظم بلندتر از 5 طبقه يا 18 متر يا سازه منظم بلندتر از 50 متر) آيين نامه نگران برش پايه طراحي نبوده بلكه آنچه مهم است توزيع مناسب نيروها بر اساس يك الگوي مناسب در ارتفاع مي باشد ومقدار برش پايه تنها محدوديتي براي جمع نيروها مي باشد..تفاوتي نمي كند كه يك سازه منظم باشد يا نباشد بلكه آنچه مهم است اثر تغيير شكل هاي اضافي (اثر مودهاي بالاتر) در تراز هاي انتهايي سازه است مه مسلما در يك سازه نامنظم بيشتر مي باشد.ودراين موارد مجبور هستيم از تحليل طيفي استفاده كنيم تا اثر مودهاي بالاتر در تحليل لحاظ شود.
سلام
با تشکر از نظر جنابعالی
در بحث اینکه فرمودین آیین نامه نگران برش پایه نبوده به عرض برسانم که اتفاقا در این مورد آیین نامه به این مورد با دیده توجه و محتاطانه نگاه کرده است. دلیل حرفم نیز همان میزان همپایه کردن برش دینامیکی به استاتیکی می باشد.
در مورد توزیع مناسب زلزله در ارتفاع نیز کاملا با شما موافق هستم و دلیل اجبار آیین نامه به استفاده از روش دینامیکی تحت شرایطی دقیقا به همین دلیل می باشد.
امادرباره تاثیر میانقاب در روش دینامیکی که موضوع اصلی بحث بود چیزی بیان نفرمودین.
باتشکر
حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) : بدانید کسی که نمی داند نباید از آموختن شرم کند که قیمت هرکس بقدر معلومات اوست.
امام علی (ع) : برای هر چیزی زکاتی است و زکات علم نشر آن می باشد.
موضوعها: 34
اعتبار:
0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
دوستان من چن تا کتاب مطالعه کردم آخرش متوجه نشدم زمان تجربی آیین نامه با افزایش 1.25 درصدی باید بزرگ باشه یا زمان تناوبی تحلیلی که از
modal participating mass ratios بدست میاریم ؟؟؟(یه جوری نوشته آدم گنگ میشه) تو ااکثر پروژه ها که بررسی کردم وقتی 1.25 و هم به زمان تناوب تجربی اثر میدن زمان تحلیلی بزرگتر از 1 میاد مگه امکان داره از زمان تجربی کوچیکتر بشه؟؟؟
تبصره 1 بند 2-3-6 ; زمان تناوب تئوری کوچکتر از 1.25 برابر زمان تناوب تجربی
آخه زمان تناوب تئوری که اکثرا کوچیک نمیاد؟؟
تو یه کتابی زمان تحلیلی رو که از modal participating mass ratios بست میاد و برداشته بود و از روی اون ضریب زلزله رو بدست آورده بود این کار درسته؟؟؟
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چزیه که من هستم
اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی