سلام به همه دوستان
اگر میشه لطفا راهنماییم کنید که چطور میشه وزن طبقه یا کل سازه را در SAP بدست آورد.
با عرض تشکر قبلی ....
اگر میشه لطفا راهنماییم کنید که چطور میشه وزن طبقه یا کل سازه را در SAP بدست آورد.
با عرض تشکر قبلی ....
سوال در مورد نحوه بدست آوردن وزن طبقات در SAP
|
|||
سلام به همه دوستان
اگر میشه لطفا راهنماییم کنید که چطور میشه وزن طبقه یا کل سازه را در SAP بدست آورد. با عرض تشکر قبلی ....
1392/5/8 ، 03:56 عصر
(1392/3/29 ، 07:25 عصر)patterenuslogic نوشته است: سلام به همه دوستانبا سلام . پس از تحلیل سازه . Display>show tables>load pattern definition>auto seismic load پنجره ای باز می شود که نیروی برش پایه و وزن لرزه ای را ارائه میدهد(DL+0.2LL ) برای وزن اسکلت همان مسیر بالا را طی کنید و این بار گزینه Miscellaneous data را انتخاب و گزینه محاسبه وزن اسکلت بر حسب مقاطع و... را انتخاب کنید . وزن هر طبقه به صورت مجزا را نمی دانم . موفق باشید .
1392/8/22 ، 10:07 عصر
سلام دوستان
من یک مدل طراحی کردم و الان نیاز دارم که وزن هر طبقه رو بصورت مجزا دربیارم، ولی تا جایی که دیدم فقط وزن کل سازه رو sap نشون میده راهی داره که بشه واسه هر طبقه هم وزن ها رو پیدا کرد؟
1392/8/23 ، 03:37 عصر
یک راهش گروه بندی هست
راه حل ساده تری رو من اطلاع ندارم
1393/8/2 ، 12:30 صبح
باسلام
عذر میخوام جرم کل سازه چطور به دست می آید ما در تعریف mass source گفتیم که dl+.2ll+mass که mass جرم مقاطع فولادی ماست حال برای محاسبه جرم کل سازه میبایست جرم کل مقاطع به دست آمده از طراحی و بار مرده کل طبقات که خودمان تعریف کردیم و همچنین 0.2 بارزنده کل طبقات را با هم جمع کنیم یا فقط همان dl + 0.2 ll کفایت میکند؟؟؟ ممنون | |||
|