موضوعها: 35
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
با سلام
.اگه یه سازه ی فولادی در سمت Xقاب خمشی و از سمت Yمهاربندی شده باشه با مهاربند ضبدری و از ایین نامه AISC-ASD89استفاده شده باشه...برای تنظیمات آیین نامه ای مربوط به تیر وستون وبادبندا...ضرایب kو cmوغیره باید چند واردشه...ویا اگر مطلبی در این زمینه در سایت هستش بهم بگید....تشکر
موضوعها: 67
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سپاس شده 10 بار در 3 ارسال
1392/6/12 ، 03:20 عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: 1392/6/12 ، 04:56 عصر، توسط حمید فلاح منش.)
سلام
برای ستونها
در جهت قاب خمشی k بهتره بصورت دستی محاسبه بشه و در جهت مهاربندی برابر 1 میشه
در جهت قاب خمشی cm برابر 0.85 و برای مهاربندی خود نرم افزار محاسبه میکنه
اعتبار:
9
سپاس ها 0
در مورد تیرها وستون ها و باد بندها فرقی نمیکنه باهم؟؟؟
اعتبار:
60
سپاس ها 3
برای باد بندها ضریب طول موثر برای بادبند ضربدری k minor=0.7 kmajor=0.5
برای بادبندهای 7 و 8 هم k minor= kmajor=1
تیرهاهم نسبت طول مهار نشده به کل عضو عددی کوچک در حد ulR(minor-ltb)=0.01
اعتبار:
9
سپاس ها 0
سلام آقای فلاح منش شرمنده که دوباره سوال میکنم
فرمایشات شما صحیح ومن مطابق با گفته ی شما ضرایبو وارد کردم فقط یه مشکلی دارم این وسط ...وارد کردن این ضرایب برای چه وقتی هستش؟؟؟؟وقتی که در تنظیمات ایین نامه moment frame وارد میکنیم یا braced frame؟؟؟؟ویه سوال دیگه این که من در سازه هر دوتاشو دارم ولی فقط در ایین نامه یکیو میتونم وارد کنم در یه قسمتی از همین سایت میگن باید شاخص پایداری کنترل کنی و از این حرفا ولی واقعا لازمه این کارا؟؟؟آخه من در کتاب خانه عمران خوندم که در جهت قاب خمشی رو باید وارد نکنی تا خودش حساب کنه ولی اشاره نکرده بود که اول کار در تنظیمات باید کدوم گزینه ی بالارو وارد کنیم ؟؟؟
اعتبار:
60
سپاس ها 3
سلام خواهش میکنم
در کل چیزی که من از نرم افزار دیدم اینه که برای ستونها در طبقه ی اول ضریب طول موثر حول محور عمود بر قاب خمشی اشتباه حساب میشه
بهترین روش اینه که شما سازت 2 بار تحلیل بشه 1 بار برای قاب خمشی و یکبار برای قاب مهار بندی
در مورد شاخص پایداری هم علت اینه که وقتی شاخص پایداری از 0.05 کمتره میشه سازه رو مهار شده در نظر گرفت و ضریب طول موثر برابر میشه با 1